reklama
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
a ja dziś kupiłam w aptece aspiratorek małemu do noska, zostaje mi jeszcze tylko do kupienia termometr do uszka i kosmetyki +pampersy, super :-):-):-)
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
też kupiłam oliwkę Hipp i jeszcze żel do mycia dla Małej też Hipp
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
a co powiecie na oliwkę w formie żelu dla maluszka? ja taką stosuje na brzuszek Johnsona i zastanawiam się czy czasem takiej formy oliwki Tymkowi nie opracować, hm?
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Ja dziś się dowiedziałam,że koleżanka pracuje w hurtowni z chemią i ma wszystkie "kolekcje" kosmetyków dla dzieci Także nie dość,że będę miała taniej, bo po cenach hurtowych, to jeszcze ona sama dla siebie ma taniej i będzie jeszcze mniej Nie ma jak to mieć wtyki ;-)
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
Asinka - ale Ty masz dobrze, nie dość że hurtownie masz pod klatką, że w kapciach możesz chodzić to jeszcze masz jakieś wtyki w innym punkcie, superowo, normalnie tylko pozazdrościć a jednak wózków nie będziemy miały takich samych, my też już kupiliśmy, widziałaś na zdjęciach?
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Mamusia, widziałam, ale jak dla mnie za małe zdjęcia,żebym mogła coś na nich zobaczyć :-( Ja to ślepa jak kret jestem ;-) Dlatego inne, bo nie było z zaskoczenia ja Ci swój pokazałam i temu się zepsuło...
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
Asia - co? dobrze zrozumiałam coś się w Waszym wózku zepsuło? na razie takie zdjęcie (to tylko z tego ogłoszenia co kupowaliśmy) ale w tym tyg zrobię normalnym aparatem i obiecuję że wstawię fotkę wózka w normalnym rozmiarze
reklama
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Sama formuła żelowa jest jak dla mnie super, nie leje się tak po palcach jak standardowa, jednak kosmetyki Johnsona są bardzo uczulające więc lepiej ostrożnie z nimi ostrożnie u maluszka.a co powiecie na oliwkę w formie żelu dla maluszka? ja taką stosuje na brzuszek Johnsona i zastanawiam się czy czasem takiej formy oliwki Tymkowi nie opracować, hm?
Podziel się: