reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pielęgnacja i opieka nad naszymi maluszkami

dziewczyny uważajcie z tymi pudrami żeby do oczów się nie dostało:baffled: ordynator na noworodkach nam mówił zęby pudru nie używać:baffled:

reklama
Tak mam ten zestaw startowy ale tylko z jedna 260ml a większe butle tez by się przydały. Daj znać jaka cena albo podeślij linka a ja sprawę przemyśle

dziewczyny a są jeszcze jakieś dzieci na wątku które smoka nie chcą??? Bo moje dziecko nadal nie zaciągnęło.... :-( już nie mam pomysłów co robić, próbuję codziennie po kilka razy mu "wpychać", po karmieniu próbowałam pierś na smoka zamieniać- niestety ryyyyk! nawet rozrobiłam glukozę z wodą i maczałam smoka - też nic.... macie jeszcze jakieś sposoby??? HELP!

dziewczyny a są jeszcze jakieś dzieci na wątku które smoka nie chcą??? Bo moje dziecko nadal nie zaciągnęło.... :-( już nie mam pomysłów co robić, próbuję codziennie po kilka razy mu "wpychać", po karmieniu próbowałam pierś na smoka zamieniać- niestety ryyyyk! nawet rozrobiłam glukozę z wodą i maczałam smoka - też nic.... macie jeszcze jakieś sposoby??? HELP!

mój Karol też za nic w świecie nie chce smoka.Raz jeden,jedyny,spał z nim 35 min.i na tym się skończyło.Już się poddałam,bo żaden kształt mu nie odpowiadał.Possie chwilę i wypluwa i ma odruch wymiotny:szok:
Butelki też nie chce,przez 2 m-ce wypił 2x mleko i raz herbatkę.I tak całe moje odciąganie idzie na marne,bo wsio wylewam.Przecież nie będę łyżeczką wachlować,bo wtedy dzień toczyłby się od karmienia do karmienia:-D:-D:-D

moja nie tyka smokow ani butli. Raz mialam dla Niej butle z moim odciagnietym mleczkiem i wszystko poszlo do zlewu, bo nie chciala, a probowalam wszelkimi sposobami i nic. Wczoraj nawet probowalam Jej smoka dac, bo mi wyje po nocach... i nic, dlawi sie i wypluwa. Chyba juz zwatpilam, ze zalapie...

moja malutka smokiem pluje a z butelki sie smieje. ja chyba dam sobie spokoj

mój młody pije chetnie z butelki ale tylko z lovi, z aventa nie chce i krzywi się, jakbym mu co najmniej truciznę dawała, wcześniej mu nie przeszkadzały a co do smoczka to mamy TT i na poczatku brał chetnie a teraz pluje nim i nie chce:eek: niestety odkąd wróciliśmy na pierś jestem żywym smoczkiem i nic na to nie poradzę:confused2:

reklama

Tysia miała jeden fajny, smoczkowy dzien. a teraz tez nie chce, wypluwa i ma odruch wymiotny, a próbuje codziennie

Do góry