Na początku werandowaliśmy Młodego, bo wózka nie mieliśmy(tylko samą gondolę), ale tylko jak wózek nabyliśmy chodzimy na spacery codziennie, nawet po 2 godziny. Raz nawet złapała na zadymka śnieżna my byliśmy cali biali , a mały w ciepełku sobie smacznie spał.Polecam spacerki nawet dla poprawy własnej kondycji(lekko nadwontlonej).
reklama
BlackWizard
Fanka BB :)
I my dzisiaj zaliczyliśmy pierwszy 10 minutowy spacerek
Mała jak tylko poczuła świeże powietrze zamknęła oczka i poszła spać w najlepsze :-)
Mała jak tylko poczuła świeże powietrze zamknęła oczka i poszła spać w najlepsze :-)
xaxa1974
styczniówka 2009
No to ja chyba jakas wyrodna matka jestem :-) ;-)bo wernadowałam Małą 3 dni jak tylko skończyła 1,5 tygodnia a od tygodnia chodzimy na spacery - dziś byłyśmy 2h, wczoraj odpuściłam bo padało (śnieg z deszczem) ale w piatek i sobotę to chodziłyśmy ponad 3h . A Ola zadowolona, zdrowa, je i śpi
Zimny chów jest najlepszy )) A czy dziecku jest ciepło to tak samo na spacerze można sprawdzić na karczku - warto sprawadzać bo jak dziecię jest za ciepło ubrane, wtedy się przegrzewa i najłatwiej o zaziębienie :-(
Zimny chów jest najlepszy )) A czy dziecku jest ciepło to tak samo na spacerze można sprawdzić na karczku - warto sprawadzać bo jak dziecię jest za ciepło ubrane, wtedy się przegrzewa i najłatwiej o zaziębienie :-(
Ja nie werandowałam tylko od razu zapakowałam małą w fotelik i na 30min na spacer. Teraz od 1,5 tygodnia jezdzimy po parku wózkiem. Dzisiaj nawet 2 godzinki bo taka ładna pogoda była;-). Myszka słodko śpi, jest ciepło ubrana a i ja potrzebuje sie czasem przejść bo można zwariować w domu..
BlackWizard
AdiLea co racja, to racja. Ja też w domu już jobla dostaje, a takie wyjście od razu poprawia samopoczucie ;-)
BlackWizard
Dzisiaj mamy ładniejszą pogodę i wyskoczyłam z małą na 25 min ;-) Śpi do tej pory jak zabita :-) No to mam sposób na moją piszczącą córcie Jak będzie mi grymasić to hop do wózka i w drogę
wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
Oj młoda też ma gorsze dni pręży się , stęka i krzyczy w niebogłosy:-(chyba kupki nie może zrobić...sama nie wiem co jej może być bo brzuszek ma miękki??nawet herbatka nie pomaga:-(
reklama
BlackWizard
A próbowałaś masować brzuszek? U mojej małej to pomaga, jak tylko widzę, że problem z kupką to zaraz ją masuje, ona to lubi, uspokaja się i kupka po jakimś czasie się pojawia