reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pięlegnacja dziecka

reklama
O rany to już w ten wtorek operacja Natalki? Ależ ten czas leci! Będzie dobrze! Musi być!!

Gosiu nie wiem od jakiego wieku można w chlorowanej ... dla niemowląt zaleca się baseny ozonowane.

No własnie wiem, ze jejk nie zoperują jak nie będzie zdrowa. W piatek mam wizytę w przychodni, taką kontrolną to tez mi ją zbadają, mam nadzieję, ze przejdzie.
Doxa - no, w najblizszy wtorek, szybko czas leci :)
Gosiu - Natalka będzie miała wycinanego kaszaka.

magdusiek pisze:
No i chyba ciut lepiej, 38 wyszło. Natalka doczepia się dziś niemożliwie do mleczka, ale nawet jej nie bronię, widać ma taką potrzebę. Niech sobie pije, przeciwciała ma.

Wie co dobre w danym momencie i co jej najlepiej pomoże.
Mam nadzieję, że szybko jej przejdzie. O rany, faktycznie zleciało. Jakie są plany Magdusiek? Ile zostaniecie w szpitalu?

Mamy sie zgosić w poniedziałek rano, zrobią badania, wtorek operacja i zobaczymy co dalej, ja mam nadzieję, że wyjdziemy w środę najpóźniej ;)

Dzisiaj sięgnęłam po "Język dwulatka". Dziewczyny już czas ją czytać!!! Powiem więcej, to OSTATNI DZWONEK!

reklama
ja juz zaczelam... :)

i wlasnie mialam napisac, ze straszna kicha z tym tlumaczeniem tytulu, bo sugeruje, ze to dla mam dzieci dwuletnich a tu dupa, to dla mam dzieci, ktore ukonczyly roczek, czyli prawie dla takich jak my... :)

Do góry