reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pięlegnacja dziecka

reklama
O rany to już w ten wtorek operacja Natalki? Ależ ten czas leci! Będzie dobrze! Musi być!!

Gosiu nie wiem od jakiego wieku można w chlorowanej ... dla niemowląt zaleca się baseny ozonowane.

No własnie wiem, ze jejk nie zoperują jak nie będzie zdrowa. W piatek mam wizytę w przychodni, taką kontrolną to tez mi ją zbadają, mam nadzieję, ze przejdzie.
Doxa - no, w najblizszy wtorek, szybko czas leci :)
Gosiu - Natalka będzie miała wycinanego kaszaka.

magdusiek pisze:
No i chyba ciut lepiej, 38 wyszło. Natalka doczepia się dziś niemożliwie do mleczka, ale nawet jej nie bronię, widać ma taką potrzebę. Niech sobie pije, przeciwciała ma.

Wie co dobre w danym momencie i co jej najlepiej pomoże.
Mam nadzieję, że szybko jej przejdzie. O rany, faktycznie zleciało. Jakie są plany Magdusiek? Ile zostaniecie w szpitalu?

Mamy sie zgosić w poniedziałek rano, zrobią badania, wtorek operacja i zobaczymy co dalej, ja mam nadzieję, że wyjdziemy w środę najpóźniej ;)

Dzisiaj sięgnęłam po "Język dwulatka". Dziewczyny już czas ją czytać!!! Powiem więcej, to OSTATNI DZWONEK!

reklama
ja juz zaczelam... :)

i wlasnie mialam napisac, ze straszna kicha z tym tlumaczeniem tytulu, bo sugeruje, ze to dla mam dzieci dwuletnich a tu dupa, to dla mam dzieci, ktore ukonczyly roczek, czyli prawie dla takich jak my... :)

Do góry