reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pięlegnacja dziecka

Karen na pewno masz racje. O donoszenie sie nie martwie, bo nawet jak wczesniej to faktycznie na tym etapie nie ma sie co martwic. Tylko, ze moj umysl lekarza - amatora generuje rozne masakryczne powiklania (w sensie zdrowia i zycia dzidziusia, ale juz nie chce Was tu straszyc). A z opieka to jakos to bedzie - znowu licze na mamcie, bo malzonek poza domem od 8 do 18 (cholerne dojazdy!), a czasem jeszcze nadgodziny...

reklama
No oczywiście. Myślę, że nikomu innemu nie pozwoliłby się dotknąć do najwazniejszego mebelka Synka. Nie zabrałabym mu tej radochy.

Ja sama mam zamiar uczestniczyć w tym rytuale. Za nic nie odpuściłabym sobie takiej przyjemności - będę podawała śrubki hihihih

Muszę wam powiedzieć że nasze łóżeczko od razu wczoraj zostało złożone i już tak zostanie. Faktycznie zapach jest intensywny i czuć go w całym pokoju, wydaje mi się że powinno się je wywietrzyć bo maluszkowi może ten zapach nieodpowiadać. A ile radochy mi sprawia ani zasnąć nie mogłam, i nie mogłam się doczekać aż mąż wróci z pracy i zobaczy.

Frezyjko - no to pochwal nam sie tym łóżeczkiem. Tym bardziej, że jest rozłożone :-) Z jakiej firmy kupiłaś, jaki typ?

Jolik jak mąż się wyśpi to musimy iść wymienić jeden bok bo nie ma wyjmowanysz szczebelków ale byłam już w sklepiku i powiedziałam sprzedawczyni, mamy przynieść tylko jeden bok i już. Jak będzie złożone tak jak się należy to zrobię fotkę chyba że znajdę na necie lepsze zdjęcie.

Frezja,
Super, że macie już łóżeczko. Jak ja bym miała, to nie wychodziłabym z pokoju i Olki lale miły by gdzie spać. Powrót do przeszłości i

reklama
Dziewczyny ja wybralam sobie lozeczko firmy Klupś konkretnie model Radek II (taki z szuflada i kolyska). Kosztuje okolo 320 zeta (w sklepie). Szczegolnie pociaga mnie ta kolyska ktora mozna zablokowac (sprawdzalam). Jeszcze go nie mam ale dostepne jest od reki wiec tylko jak naplynie kasa idziemy na zakupy

Do góry