a jeszcvze napisane, ze reguluje proces oprozniania zoładka, perystaltyke jelit, oraz dolny zwieracz przełyku i pewnie dlatego moze pomagac w ulewaniu. u nas problemu z ulewaniem nie ma ale nie wiem czy od leku czy i bez niego mały by nie ulewał.
reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Krecik,Oliwierek tez łysieje! Szczególnie nad czołem i po bokach mu sie wycierają włoski,też ma place ;D ale nie martw się,włoski odrosną!
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Mojemu szkrabowi też troszkę się wytarły a co najlepsze strasznie mu zjaśniały .Ciekawe czy też bedzie blondynek?? :laugh:
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Polecam serie lawendową do mycia i masażu Johnsona,pachnie cuuuudnie i jak fajnie się po kąpieli nam zasypia
Dziewczyny moj maluch mnie zadziwia!!! Od ponad tygodnia lezac w lezaczku podnosi glowke do klatki piersiowej!!! Nie chce juz lezec tylko siedziec!!! Oczywiscie ze wzgledu na kregoslup nie sadzamy go za czesto ale uwazam ze moj Allanek nalezy do bardzo sílnych dzieciaczkow!!! Czy wasze tez juz chca takie rzeczy robic???
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Kreciku,to moje dziecko jeszcze tego nie robi,a tylko dzień różnicy! Gratulacje dla silnego Allanka!
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
...a ja mam pytanie? Czy wasze dzieci też drapią sobie buzię do krwi? Bo ja muszę Oliwierkowi co 3 dni ciachać pazurki,bo ma takie ostre,że non stop ma podrapaną buzię,najczęściej na nosku;-)
reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
AGATKO mójjak go trzymam na kolanach to trzyma się prosto i nie chce leżeć ale raczej ma jeszcze daleko do siedzenia :-) alejeszcze ma czas a dla twojego Allanka wielkie gratulacje -silny chłopak .
Oleńko ja też obcinam co 3 dzień bo tak się drapie po buzi aż do krwi bidulek
Oleńko ja też obcinam co 3 dzień bo tak się drapie po buzi aż do krwi bidulek