reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

piękne? hmm a jak my siebie odbieramy?

Lorien Twoja mina na zdjęciu mówi:Ok, same chciałyście. Rozstępy miodzio, nie?;-);-)Chyba je zasłoniłas ręką.

reklama
:laugh2::laugh2::laugh2:, ja jestem spora bez bycia w ciazy.... strasznie utylam od kiedy mieszkam w Kanadzie.... mialam wielka ambicje schudnac przed ciaza,ale nie wyszlo.... wiec w ciazy bede musiala bardzo uwazac,zeby jesc tylko co trzeba....

dziewczyny,wlasnie przegladam na internecie katalog z Mothercare i oni tam maja te pieluchy materialowe co pokazywalam.... nie polecam kushies,bo slyszam nienajlepsze opinie o nich - komentarz do dziewczyn z UK

Lorien ..... phi tam rozstęp :laugh2:

A co do golenia pipki to Jarek się dość dobrze sprawdza w roli fryzjera mymłonowego ;-) podcina, goli, pełen serwis ;-)

jak taki naumiany to podrzuć migo na godzinę, bo ja lustra nie mam. A mój chłop jakoś się nie pali do fryzjerowania :-)

reklama
Xmamuśka ........ Kurcze .... wyładowały się baterie w aparacie :wściekła/y: fotki będą w czwartek, bo jutro mają mi przywieźć nowe meble, więc mogę nie mieć czasu, bo trzeba będzie mobilizować jarosława to rozkręcania i skręcania :tak:

Lorien ..... ale to nie ma nic za darmo, trzeba zachęcać, a poźniej duuuużo chwalić ;-) Jarek mnie smaruje codziennie wieczorkiem Ziajką antyrozstępową i nie mam żadnego rozstępu, zresztą zdaje się, że Elżbietka też jest smarowana przez męża i też nie ma ani jednego :dry: chyba coś w tym jest, że to męska ręka tak działa, a nie jakiśtam kremik :-)

Do góry