reklama
Ewa-Krystyna
Mamy lipcowe'08 30-tki , przyszłe mamusie
, ja jestem spora bez bycia w ciazy.... strasznie utylam od kiedy mieszkam w Kanadzie.... mialam wielka ambicje schudnac przed ciaza,ale nie wyszlo.... wiec w ciazy bede musiala bardzo uwazac,zeby jesc tylko co trzeba....
Ewa-Krystyna
Mamy lipcowe'08 30-tki , przyszłe mamusie
dziewczyny,wlasnie przegladam na internecie katalog z Mothercare i oni tam maja te pieluchy materialowe co pokazywalam.... nie polecam kushies,bo slyszam nienajlepsze opinie o nich - komentarz do dziewczyn z UK
M
MariaOla
Gość
Lorien ..... phi tam rozstęp
A co do golenia pipki to Jarek się dość dobrze sprawdza w roli fryzjera mymłonowego ;-) podcina, goli, pełen serwis ;-)
A co do golenia pipki to Jarek się dość dobrze sprawdza w roli fryzjera mymłonowego ;-) podcina, goli, pełen serwis ;-)
M
MariaOla
Gość
ale takie z łopatą
reklama
M
MariaOla
Gość
Xmamuśka ........ Kurcze .... wyładowały się baterie w aparacie fotki będą w czwartek, bo jutro mają mi przywieźć nowe meble, więc mogę nie mieć czasu, bo trzeba będzie mobilizować jarosława to rozkręcania i skręcania
Lorien ..... ale to nie ma nic za darmo, trzeba zachęcać, a poźniej duuuużo chwalić ;-) Jarek mnie smaruje codziennie wieczorkiem Ziajką antyrozstępową i nie mam żadnego rozstępu, zresztą zdaje się, że Elżbietka też jest smarowana przez męża i też nie ma ani jednego chyba coś w tym jest, że to męska ręka tak działa, a nie jakiśtam kremik :-)
Lorien ..... ale to nie ma nic za darmo, trzeba zachęcać, a poźniej duuuużo chwalić ;-) Jarek mnie smaruje codziennie wieczorkiem Ziajką antyrozstępową i nie mam żadnego rozstępu, zresztą zdaje się, że Elżbietka też jest smarowana przez męża i też nie ma ani jednego chyba coś w tym jest, że to męska ręka tak działa, a nie jakiśtam kremik :-)
Podziel się: