reklama
M
MariaOla
Gość
Lorien .... ja mam podobnie
Lorien no co ty na moim brzuszku też są rozstępy po Sandruni i wcale się tym nie przejmuje i nie wstydzę tego Liczy się to że mam dziecko zdrowe i śliczne Więc ty się nie dołuj tylko ciesz że wszystko jest w porządku i pomyśl sobie że nie ty jedna masz rozstępy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziś usiłowałam sobie obciąć paznokcie u nóg ... nielada wyzwanie Jarek przybiegł z odsieczą i bawił się w pediciurzystę ładnie mu to poszło i ja się nie namęczyłam .... polecam ;-)
ja juz ostatnio tez nie dalam rady i Adam musial mi pomoc,nawet dobrze mu to poszlo,a golic nog tez juz dawno nie umie,wiec przed kazda wizyta u lekarza Adam mnie wyrecza
Xmamuska Twoje rozstępy są blade i ich nie widać, a moje czerwone i wstrętne. Trudno, olewam to, nic już na to nie poradzę. :-(
Co do Pipki to właśnie ja też nie pamiętam jak wygląda, a już nie mówię, że chciałabym ją sobie ogolić, ale kurna nie mam jak. muszę sobie jakieś lustro do wanny kupić :-)
Co do Pipki to właśnie ja też nie pamiętam jak wygląda, a już nie mówię, że chciałabym ją sobie ogolić, ale kurna nie mam jak. muszę sobie jakieś lustro do wanny kupić :-)
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
hehehe ja dzisiaj dalam rade obciac paznokcie u nog :-) ale z goleniem to nie chce ryzykowac ;-) prosilam meza zeby mi nogi ogolil to stwierdzil ze po co :-) w sumie chcialam je ogolic tylko ze wzgledu na niego (bo lekarza to mam gdzies bo on jest od badania mnei a nie ogladania czy mam ogolone nogi) no ale skoro maz stweirdzil ze nie musze nog golic to mi to pasuje hhehheh, ogolimy je w styczniu jak sie bedzie termin zblizal hehhehhe, ale wtedy to chyba kosiare bede musiala wziasc :-)
a co do pipki to depiluje ja kremem veet przy pomocy lusterka, niestety tutaj zarost tez by mezowi nie przeszkadzal ale mnie przeszkadza bo jakos mnie tak swedzi wszystko jak mi wlosy urosna:-/
Wy tez macie taka wrazliwa skore ze nawet golf w swetrze ktory nigdy nie draznil teraz doprowadza do szału?
a co do pipki to depiluje ja kremem veet przy pomocy lusterka, niestety tutaj zarost tez by mezowi nie przeszkadzal ale mnie przeszkadza bo jakos mnie tak swedzi wszystko jak mi wlosy urosna:-/
Wy tez macie taka wrazliwa skore ze nawet golf w swetrze ktory nigdy nie draznil teraz doprowadza do szału?
reklama
Podziel się: