reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękne? hmm a jak my siebie odbieramy?

reklama
Jak brałam dziś prysznic i wysmarowałam się potem kremikiem, to dojrzałam w lustrze jakiś delikatnych paseczków (poprzecznych) na bokach moich piersi, tuż przy otoczkach. Czyżby zaczęły pojawiać się rozstępy? :szok: :confused: :baffled:

No widzicie? Nie ma lekko, mój brzuszek już bardzo kiepsko wygląda na dole, chyba już nie będzie miał robionych zdjęć. A taka piłeczka ładna :no:

Lorien no co ty :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: na moim brzuszku też są rozstępy po Sandruni i wcale się tym nie przejmuje i nie wstydzę tego:no::no::no: Liczy się to że mam dziecko zdrowe i śliczne :tak::tak::tak: Więc ty się nie dołuj tylko ciesz że wszystko jest w porządku i pomyśl sobie że nie ty jedna masz rozstępy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziś usiłowałam sobie obciąć paznokcie u nóg ... nielada wyzwanie :baffled: Jarek przybiegł z odsieczą i bawił się w pediciurzystę :laugh2: :-D :laugh2: ładnie mu to poszło i ja się nie namęczyłam .... polecam ;-)

ja juz ostatnio tez nie dalam rady i Adam musial mi pomoc,nawet dobrze mu to poszlo:-D,a golic nog tez juz dawno nie umie,wiec przed kazda wizyta u lekarza Adam mnie wyrecza:-D:-D:-D

Paznokcie paznokciami, nogi nogami ale jak moja pipka wygląda to już zapomniałam :baffled::baffled::baffled::baffled: Jak chcę się podgolić to się na wkurzam więcej niż to warte:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Przed porodem znów Tomek mnie wyręczy :tak:;-):-)

Xmamuska Twoje rozstępy są blade i ich nie widać, a moje czerwone i wstrętne. Trudno, olewam to, nic już na to nie poradzę. :-(

Co do Pipki to właśnie ja też nie pamiętam jak wygląda, a już nie mówię, że chciałabym ją sobie ogolić, ale kurna nie mam jak. muszę sobie jakieś lustro do wanny kupić :no::-)

hehehe ja dzisiaj dalam rade obciac paznokcie u nog :-) ale z goleniem to nie chce ryzykowac ;-) prosilam meza zeby mi nogi ogolil to stwierdzil ze po co :-) w sumie chcialam je ogolic tylko ze wzgledu na niego (bo lekarza to mam gdzies bo on jest od badania mnei a nie ogladania czy mam ogolone nogi) no ale skoro maz stweirdzil ze nie musze nog golic to mi to pasuje hhehheh, ogolimy je w styczniu jak sie bedzie termin zblizal hehhehhe, ale wtedy to chyba kosiare bede musiala wziasc :-)

a co do pipki to depiluje ja kremem veet przy pomocy lusterka, niestety tutaj zarost tez by mezowi nie przeszkadzal ale mnie przeszkadza bo jakos mnie tak swedzi wszystko jak mi wlosy urosna:-/
Wy tez macie taka wrazliwa skore ze nawet golf w swetrze ktory nigdy nie draznil teraz doprowadza do szału?

reklama
Do góry