reklama
MariaOla w takim razie czekam z niecierpliwością do czwartku :-):-)
A jeśli chodzi o smarowanie to ja się smaruje częściej sama i to wogule dopiero od jakiś 2 tygodni tak częściej i też nie mam rozstępów (nowych) Ale jeszcze wszystko przed nami ;-) Jeśli ktoś ma mieć rozstępy to i tak je będzie mieć Bez różnicy na to czy jest smarowany , czym i przez kogo :-)
A jeśli chodzi o smarowanie to ja się smaruje częściej sama i to wogule dopiero od jakiś 2 tygodni tak częściej i też nie mam rozstępów (nowych) Ale jeszcze wszystko przed nami ;-) Jeśli ktoś ma mieć rozstępy to i tak je będzie mieć Bez różnicy na to czy jest smarowany , czym i przez kogo :-)
M
MariaOla
Gość
eh ! a tak mi się ta moja nowa teoria spodobała
masz racje Mariaola chyba rzeczywiscie cos w tym jest ja sie smaruje caly czas sama i mi sie rozstepy porobily,chyba bede musiala mojemu slubnemu wyklad szczelic,niech sie poprawi
ale zato pipke i nogi goli mi bez zarzutu
ale zato pipke i nogi goli mi bez zarzutu
Taaaak, chyba racja.
U nas to wszystko najpierw nabiera mocy urzędowej, zanim się luby za coś weźmie.
skad ja to znam
marcela kl.
Fanka BB :)
wiecie dziewczyny ja smaruje sie sama takim Odmładzajacym mleczkiem Powitanie z Afryką z Bielendy i jest super.. rozstępów nie ma skora nawilżona choć teraz nie moge nawet wmasowywac w brzuch tylko tak nałożyć żeby macica nie szalała..;-)
reklama
marcela kl.
Fanka BB :)
nie ma specjalnych oznakowań ale sprawdziła mi skład moja kosmetyczka która ma wykształcenie medyczne i nie ma tam nic co mogłoby zaszkodzić.. a ona jest w tym dobra;-)
Podziel się: