reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Piękna w ciąży i po

ja miałam troszkę pryszczy ale to w pierwszym tygodniu.. teraz sie normuje.. ale włosy jakby nagle powera dostały... brrrr

reklama
u mnie całkiem nieźle ... na razie bez objawowo ... nawet mówią mi że bardzo ładnie wyglądam normalnie jak by nie wiedzieli ze jestem po porodzie i że jestem taka zmęczona to w życiu by na to nie wpadli, mówią ze poród minie odmłodził :-) jedyny mankament to rozstępy na brzuchu i to w dodatku co dziwne tylko po jednej stronie ... ale brzuszek ładnie wraca na swoje miejsce ... muszę się zważyć bo wydaje mi się ze spadłam na wadze i to sporo ... dzień po porodzie zrzuciłam od reki 9kg z 17kg jakie przytyłam w ciąży ... a teraz nie wiem bo nie mam wagi ...

A ja mam pytanie odnosnie opalania po porodzie.
Kiedy mozna wystawic sie na slonce, albo najlepiej isc na solarium? Zakladajac ze karmi sie piersia?
26 czerwca ide na slub szwagierki i chcialabym do tego czasu nabrac barw i wygladac jak cywilizowany czlowiek a nie jak mymlak :tak:

Nie wiem tylko czy zdarze...

opinie są na ten temat bardzo podzielone.. wiem, że komi zamierzała zaraz po porodzie zacząć korzystać z solarium tylko zasłaniać piersi

ja sie opalam na sloncu,a ze szybko mnie lapie to juz jakos wygladam:-)
taka naturalna witamina d3 jest jak najbardziej wskazana.oczywiscie z umiarem jak wszystko:happy2:
z solarium nie korzystam od ladnych paru lat (szkoda skory)wiec nie wiem.

Awru, niestety nie znam, ale opis brzmi bardzo zachęcająco (aż podejrzanie ;P ) Ale z desperacji chyba się skuszę... :/ A Tobie chyba on jest nie potrzebny (patrząc po zdjęciach) ;P

juz pisalam kiedys w innym watku: jesli ktoras z Was zdecyduje sie kupic ten zel w sieci superpharm to mam kupon znizkowy do oddania (-30%), wysle tez za darmo.

muszę sprawdzić, bo ja tez miałam jakiś kupon zniżkowy do tej apteki, może tez mam, a jak nie, to chętnie skorzystam - dam znać :)

I jeszcze jeden temat... niestety w ciąży, pewnie za sprawą hormonów, wyrosły mi włosy na brzuchu... blee... muszę sie z nimi teraz jakoś uporać, bo wyglądają okropnie. nieststy nie mam pomysłu jak? nigdy nie miałam problemu z nadmiernym owłosieniem. Czy któraś z Was może doradzić jakiś dobry sposób? najlepiej taki, żeby te włosy nie zaczęły rosnąc mocniejsze i ciemniejsze... może udać się z tym do kosmetyczki?

reklama
Do góry