reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
A nasza mała jeszcze nie ma imienia....
Cały czas się zastanawiamy...czy może Gabrysia, Antosia, Michalinka, Zuzia....a może Sonia albo Ninia??? I ogólnie mąż powiedział że mam możliwość przegłosowania go w wyborze bo on jednak dla Filipa wybrał imie jako pierwszy...i nie będzie się upierał.
Ale ja chcę żeby razem nam się podobało jakieś jedno imie!!!
Jejku jakie to trudne...
zdecydowanie łatwiej byłoby mi wybrać dla chłopca...hehe

Narazie nasza mała dla mnie to Niunia....a mąż mówi na nią róznie...Zosia...Zuzia...Genowefa:eek: i wszytsko w żartobliwym kontekście:eek:... :confused2: co za chłop!!!!

A nasz synek mówi że ma być Antoś-brat hahahha i jak tu wszytskim dogodzić???:laugh2:

trudny wybór macie, wszystkie ładne imionka bardzo mi sie podobają

zgadzam sie z Tygrynką że dla dziewczynek jest większy wybór.

Ja dla dziewczynki od zawsze mam Blanka. A dla chłopca zastanawialiśmy sie między Wiktorem a Igorem no i padło na Igorka. Zazwyczaj mówimy Iguś do brzusia :-)

reklama
dokladnie Tygrryyy ma racje dla dziewczynek jest duzo fajniejszych imionek :-) ja jak bym miala coreczke to albo Anulka , Nadia , Gabrysia itp :p

Hej,hej:) Też bardzo proszę o dopisanie mnie i mojego brzuchacza do listy lutówek. Termin mam wyznaczony na 7 lutego, a noszę pod serduchem córeczkę Kaję:)

Ale wiem ze nastepna bedzie miała Michalinka :) teraz do tej mówie Miśka i jakoś mi sie tak udzieliło :):):)

jak się zastanawialismy nad Michałem to podobało nam się że można właśnie na Misiek zdrabniać:tak:

U nas będzie Majka chociaż mężowi bardziej podoba się Diana i jest mały spór ,

Majka o wieeele ładniejsze:tak:

Hehe a u Nas wszyscy na brzuszek mówią Stefan albo Edek, ale to tak dla żartu, bo już wiadomo, że będzie Bartuś:-)

hehe u nas znajomi też cisną mężowi że ma dać Stefan bo kiedyś tak po pijaku im obiecał:-D hm... ale Bartuś też ładne.... chyba zacznę o nim myśleć...

Ja dla dziewczynki od zawsze mam Blanka.

Blanka - ślicznie!! delikatnie romantycznie - super:tak: może w kolejnej ciąży uda mi się ściągnąć od Ciebie;-)

dokladnie Tygrryyy ma racje dla dziewczynek jest duzo fajniejszych imionek :-) ja jak bym miala coreczke to albo Anulka , Nadia , Gabrysia itp :p

Anulka i Gabrysia - piękne imiona!
kurczę dla dziewczynek naprawdę są ładne, można wybierać i wybierać, dla chłopców jest mniejszy wybór oraz dużo "śmiesznie" brzmiących...

Czarodziejko: moj niesmialek tez zdaje sie byc mega spiochem :-) i tez trzymam kciuki, zeby mu/jej tak zostalo, hihi... ale ile sie czasem namartwie ze sie nie ruszalo jeszcze to moje...a ile sie naszturcham, zeby sie poruszylo...to pssssttt...:sorry: tajemnica (ale co ja moge...inaczej mnie nerwy zzeraja, ze cos jest nie tak...:-p)

ja bylam w czwartek u poloznej i maluszek wazy ponoc okolo 1300gram..na 29 tyg. i kilka dni..takze chyba mi sie szykuje niezla przeprawa w czasie porodu, bo w porownaniu do waszych kruszynek to chyba gigant po tatusiu mi rosnie...ponoc sie przekrecilo juz glowka w dol... no i z dobrych wiadomosci, brzuch zmieknal, czyli cale to mega lezenie i prochy jednak dalo jakies rezultaty i mam pozwolenie na powrot do zycia, tyle ze ostroznie...jupiiiiiiiiiii!:-D:rofl2::rofl2::rofl2:

Ja się własnie zastanawiam,czy jak wybierzemy Gabrysie to czy połowa klasy bedzie nosiła takie imiona czy tez nie. Ania i Zosia jak wspominałam jeszcze są.Myślę,że w szpitalu wybierzemy ale mój Michałek już "ochrzcił" brzuszek i jego druga "laseczka" to Gabi :)
Jak nie mielismy pojecia o ciąży to oglądając gotowe na wszystko powiedzielismy,że tak bedzie miała nasza córa na imie :D

reklama
Do góry