reklama
Według kółeczka mojej gin co piątek mam kolejny tydzień więc dziś 20 się zaczyna Ale z USG dzidzia jest 2 dni młodsza to i tak według różnych źródeł już 5 miesiąc mam nie mogę się doczekać tak bym chciała już moją Kruszynkę przytulić i wziąć na ręce
U mnie co poniedziałek jest kolejny tydzień więc za trzy dni zacznie się 18 :-) Czyli jestem moja dzidzi jest o 2 tygodnie młodsza od Twojej. Patryś a na kiedy Ty masz termin?
Nie mogę tego czytać ! bo mnie na płacz zbiera, że u mnie nic !:---(
Żartuje Cieszę się, że jesteście już w gronie "mam czujących" Ja grzecznie czekam na 20 tydz. a jak dalej coś nie będę czuła to mam akurat wtedy wizytę...więc jak to mawiają "cierpliwość jest kluczem do radości" ! i zamierzam się tego trzymać
Ja słonko tak jak Ty czekam na 20 tydzień (tak mi zapowiedziała "czucie" gin), jeśli nic nie poczuję to też akurat w tym czasie będę miała wizytę (28 września) więc zobaczymy co wtedy powie mi Gin. Też mi troszkę smutno, wciąż skupiam się bardzo na tym by poczuć i czasem jak coś tam dziwnego w brzuszku czuję to wyobrażam sobie, że to bejbuś ;-)
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Kochana jeszcze może być tak że moja poczeka pare dni dłuzej i w jednym dniu urodzimy Ale fajnie by było Z kółeczka mojej gin termin mam na 3 lutego a z USG na 5 ale bardziej się sugeruje wg USG i suwaczek też mam tak ustawiony;-)U mnie co poniedziałek jest kolejny tydzień więc za trzy dni zacznie się 18 :-) Czyli jestem moja dzidzi jest o 2 tygodnie młodsza od Twojej. Patryś a na kiedy Ty masz termin?
Kochana jeszcze może być tak że moja poczeka pare dni dłuzej i w jednym dniu urodzimy Ale fajnie by było Z kółeczka mojej gin termin mam na 3 lutego a z USG na 5 ale bardziej się sugeruje wg USG i suwaczek też mam tak ustawiony;-)
Ja na 17 lutego :-) Właśnie tak się zastanawiałam, bo przecież bardzo rzadko się zdarza, że rodzi się w określonym terminie. Ciekawe ile z nas urodzi tego samego dnia :-)
To mnie zaskoczyłaś - ja mam na 8 lutego i dzisiaj mam 18 tygodni i 4 dni a Ty teoretycznie jesteś 3 dni do przodu a na suwaczku masz 19 tygodni i 5 dni, czyli wychodzi 8 dni różnicy... Ciekawe dlaczego tak jest...Kochana jeszcze może być tak że moja poczeka pare dni dłuzej i w jednym dniu urodzimy Ale fajnie by było Z kółeczka mojej gin termin mam na 3 lutego a z USG na 5 ale bardziej się sugeruje wg USG i suwaczek też mam tak ustawiony;-)
Nie, no naprawdę morda mi się szczerzy jak Was laski czytam Jeśli chodzi o podwozie to jeszcze jakoś daję sobie radę, ale bambaryła mi rośnie szybko więc niedługo już nie zobaczę mojej pusi i co wtedy??? Chyba rzeczywiście małża trza byndzie przyszkolić
reklama
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Może długość cykli ma znaczenie ja miałam 33 dni;-) Choć zanim zaszłam to okres w poprzednim miesiącu dostałam już po 17 dniach coś mi się spaprało a potem dzidzia wskoczyłaTo mnie zaskoczyłaś - ja mam na 8 lutego i dzisiaj mam 18 tygodni i 4 dni a Ty teoretycznie jesteś 3 dni do przodu a na suwaczku masz 19 tygodni i 5 dni, czyli wychodzi 8 dni różnicy... Ciekawe dlaczego tak jest...
Ostatnia edycja:
Podziel się: