alexandriaa
Fanka BB :)
Dziewczyny ja mam wizytę w poniedziałek o 9:30... Ale coś czuję że USG mi nie zrobi i jeszcze nie poznam płci. Trzymajcie kciuki żeby wszystko było dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u nas takie kolejni do NFZ ze bym predzej urodziła jakby mnie przyjelija mam jednego lekarza, który ma prywatny gabinet z wypasionym sprzetem heheh, ale przyjmuje rano też na NFZ więc za nic nie płacę;-) najlepiej jak tez takiego znajdzcie, bo po co płacić skoro wiele rzeczy można mieć refundowanych?????? ja idę za tydzień w czwartek i tez liczę, że powie dziewczynka;-) ale na chłopca też oczywiście się ucieszę, w końcu to będzie moje najukochańsze bobo
dodatkowo u nas jak przyjmuja z NFZ to czesto papudruny, najlepsi tylko pryw robią i ewentualnie w szpitaluU nas też są kolejki do państwowego ale najgorzej się zapisać pierwszy raz najdłużej się czeka bo potem już w gabinecie ustala mi terminy wizyt i nie muszę się martwić ani dzwonić także jakoś to tu zorganizowali żeby życia nie utrudniać
dodatkowo u nas jak przyjmuja z NFZ to czesto papudruny, najlepsi tylko pryw robią i ewentualnie w szpitalu[/QUOTE
ten gabinet jest prywatny ale po porstu 3h rano przyjmuje tez na NFZ nie znam czegoś takiego jak kolejki,chodzę do lekarza regularnie, poza tym on współpracuje z uniwerkiem w Stanach i często pisze do gazet naukowych, wieć co do kompetencji nie mam wątpliwości:-)
łeee to masz fajnieten gabinet jest prywatny ale po porstu 3h rano przyjmuje tez na NFZ nie znam czegoś takiego jak kolejki,chodzę do lekarza regularnie, poza tym on współpracuje z uniwerkiem w Stanach i często pisze do gazet naukowych, wieć co do kompetencji nie mam wątpliwości:-)