reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
U mnie nadal tylko 1 kg na plusie wiec sie baaaardzo ciesze :-) Widac, ze moja dieta przed ciaza byla skuteczna, bo teraz mimo powrotu do kiepskich nawykow zywieniowych (choc jest o wiele lepiej niz wczesniej) i ciazy nie ma efektu jojo. Oby sie to utrzymalo :tak: Ale i tak dopiero "najlepsze" tycie przed nami :sorry2:

reklama
U mnie nadal tylko 1 kg na plusie wiec sie baaaardzo ciesze :-) Widac, ze moja dieta przed ciaza byla skuteczna, bo teraz mimo powrotu do kiepskich nawykow zywieniowych (choc jest o wiele lepiej niz wczesniej) i ciazy nie ma efektu jojo. Oby sie to utrzymalo :tak: Ale i tak dopiero "najlepsze" tycie przed nami :sorry2:

Mi już waga pokazuje 55,5 takze kilo na plusie. Ale i tak do wagi z kwietnia mam zapas, także luczynka faktycznie diety przed ciążą to było najlpsze co mogłyśmy wymyślić:-).

A jak u was obwod pasa? bo ja już czekam na magiczne 90 :-). Narazie jest 86-87

moja wizyta przypada na piątek 04 września, chodzę co 4 tygodnie (ale to też, ze względu na l4), niestety profesor zapowiedział, że teraz usg nie będzie robił, więc nie poznam płci dzieciątka:-( ale w październiku będę już wiedzieć (jak się pokaże oczywiście) i zrobię sobie prezent na urodziny:-)

reklama
nie dość, że czekać to stresować, czy oby wszystko jest ok. Ale co zrobić? Mój gin jest ordynatorem oddziału i w ciągu dnia jest w szpitalu.
Ale chyba warto czekać bo jak jest ordynatorem i pewnie w tym szpitalu w którym zamierzasz rodzić to tylko plusy dla Ciebie bo będzie dobrze znał przebieg ciąży i będzie lepsza opieka dla Ciebie i Twojego maleństwa:tak: Ja niestety nie mam tego szczęścia znam tylko jednego lekarza z ginekologicznego ale przyjmuje w piątki tylko i bierze 250zl od wizyty i strasznie jest obojętny więc zostałam przy starej lekarce sprawdzonej i jeszcze przyjmuje na NFZ a popołudniami po 2 godziny można też prywatnie przyjść i jestem zadowolona i nie płacę nic:blink:

Do góry