reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
Ale chyba warto czekać bo jak jest ordynatorem i pewnie w tym szpitalu w którym zamierzasz rodzić to tylko plusy dla Ciebie bo będzie dobrze znał przebieg ciąży i będzie lepsza opieka dla Ciebie i Twojego maleństwa:tak: Ja niestety nie mam tego szczęścia znam tylko jednego lekarza z ginekologicznego ale przyjmuje w piątki tylko i bierze 250zl od wizyty i strasznie jest obojętny więc zostałam przy starej lekarce sprawdzonej i jeszcze przyjmuje na NFZ a popołudniami po 2 godziny można też prywatnie przyjść i jestem zadowolona i nie płacę nic:blink:

Właśnie, i dlatego się cieszę:-) Teraz są takie problemy z przyjęciem do szpitala:no:Moje znajome jeździły od jednego do drugiego i wszędzie słyszały, że nie ma miejsca. Pytałam się swojego czy też tak będę odsyłana, a on na to, że w żadnym wypadku. Za wizytę nie bierze dużo (w porównaniu do innnych) bo 80zł. Także można przeżyć.

reklama
a ja idę w środę do mojej. Zobaczymy co powie na te antybiotyki, kótre dostałam od innego w zeszyłym tygodniu. ona ma taki stary sprzęt raczej więc na płaeć się nie nastawiam. Ale na połowkowe ide do tekiego lekarza, któruy już mi obiecał płeć, bo on ma "swoje" sposoby, jakby dzidzior nie chciał isę ujawnić.

reklama
Do góry