reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
a my dla syneczka mamy imie Jan , <Janek , Jasieniek ;)> , a dla córeczki Lilianna <Lili, Lilianka;)> póki co chyba wszystkim sie spodobało.. chociaż mama mojego lubego cos pokreciła nosem na Janka , a ja mam to gdzies;)

a my dla syneczka mamy imie Jan , <Janek , Jasieniek ;)> , a dla córeczki Lilianna <Lili, Lilianka;)> póki co chyba wszystkim sie spodobało.. chociaż mama mojego lubego cos pokreciła nosem na Janka , a ja mam to gdzies;)

Liliannna sliczne imie, ja tez tak chcialam dac dla dziewczynki ale niestety mezowi sie nie podoba, tylko ja chcialam Liliana no ale damy tak na drugie :-)

Ja tez chcialam Lilianne, ale u mnie rowniez maz nei byla zachwycony :dry: a szkoda. Ale juz zmienilismy na Hanie :-)

Kochane Śnieżynki,
Ja jak na razie dla dziewczynki mam takie imiona: Oleńka, Hania, Marysia, a dla chłopczyka Czaruś, Daruś lub Grześ :) Co myślicie? ;-)

My ponieważ stawiamy na chłopca to wczoraj ograniczyliśmy się do kilku imion: Adrian, Wiktor, Oskar, Staś... nie wiem co wybierzemy bo mnie się podoba tez bardzo Mateusz albo Sebastian... a mojemu M nie - wiec jeżeli będzie chłopiec to chyba będziemy losować z pierwszych czterech :-)

A jak będzie dziewczynka... to nie wiem. Mój Kocur upiera się przy Ani - ale kazałam mu przygotować listę propozycji (bo sie umówilismy że ja wybieram chłopcu on dziewczynce) ale wiadomo że musimy dojść do porozumienia :-)

reklama
Kejt dla chłopczyka z twoich typów wybrałabym Stasia:-) ale sami nie damy tak maleństwu bo mój braciszek tak mam na imie

A my też zostaliśmy dla chłopczyka przy trzech typach: Artur, Dawid lub Sebastian (ty bys wybrała to :-D) i skoro my nie możemy zdecydować to niech sama dzidzia wybierze

Do góry