Czarodziejka
Fanka BB :)
Shingle- a jak sie czujesz w tej ciązy...lepiej niz w poprzedniej czy gorzej?
I czy celowaliscie na dziewuszke?
I czy celowaliscie na dziewuszke?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mnie temat imion po prostu przeraza! probowalismy niesmiale poruszyc temat, ale za kazdym razem konczy sie placzem i zgrzytaniem zebow...a problem polega na tym, ze ja jestem Polka, moj M. jest francuzem, a mieszkamy w Danii...i wybierz tu czlowieku imie uniwersalne i do tego jeszcze takie, zeby bylo ladne i zeby maluszkowi bylo z nim dobrze isc przez zycie...ahh...mowie Wam...bedzie przeprawa...
Mam znajoma ktura jest Polka a maz Francuzem a mieszkaja w szwajcari. Ich synek nazywa sie Julian a coreczka Zosia :-)
Dusiu: ja jakie imie bysmy nie wybrali to sobie je spolszcze w wymowie:-)... tym sie nie martwie...moj M. to jest UPARTY jak osiolek!!! co do pisowni, ze ma byc uniwersalna...a z tym jezeli bedzie dziewczynka, bedzie naprawde trudno bo wiekszosc fr imion konczy sie wtedy na e... a ja chce malenstwu wyrobic polski paszport i nie wiem czy jak imie bedzie typowo zagraniczne to czy nie bedzie problemu...musze sie jeszcze w ambasadzie zapytac moze..