reklama
Anisen
kochamy Cię mocno
Anisen
kochamy Cię mocno
Ja bym chciała chłopca, bardzo, ale jak będzie dziewczynka to tez się mocno uciesze. Ja to bym tylko chciała wiedzieć jak tego okruszka nazywać bo na razie mówimy na niego Kangurek ;-)
Anisen
kochamy Cię mocno
Kejt mocno trzymam :-)
Życzę żebyś zobaczyła zdrowiutkiego upragnionego Chłopczyka
Życzę żebyś zobaczyła zdrowiutkiego upragnionego Chłopczyka
alexandriaa
Fanka BB :)
a Mamusia ?:-):-)
Ja wiem, że najważniejsze jest zdrowie dziecka, ale jak zobaczę sisiora to chyba się rozpłaczę Ja chcę cóóóruuuusieeee
My też oboje bardzo byśmy chcieli córeczke!! Czasem nawet łapie się na tym że o dzidziusiu mówię w rodzaju żeńskim.. Ale poczekamy zobaczymy
reklama
Dusia08
Marzec '08
Ja podobnie jak madzia8310 mam strasznie bolesne miesiaczki. I bole przy porodzie byly takie same. A porod tez wspominam z usmiechem na twarzy i marze zeby drugi tez taki byl. Ja pierwszy porod mialam wywolywany 4 dni przed data, bo maly juz byl duzy a ja jestem drobna wiec moja ginka niechciala zebym puzniej musiala miec cesarke. Sam porud trwal jakies 30 minut. Zaczelam pchac o 6:15 a maly o 6:43 juz byl z nami :-) teraz sie boje ze jak pierwszy mialam szybki i bez wielkich bolow to ten bendzie bolesny no ale zobaczymy. A co do bolesnych miesiaczek to mi po porodzie nie przeszly dalej sa bolesne.
Podziel się: