reklama
heheh z tego co widzę u mnie też nie działa.....widzę że wy tak jak ja liczycie na akcję porodową po przytulaniu. Ja też liczyłam i nic z tego nie było. W moim przypadku to nie działało.
Majka się budzi i muszę was opuścić.
najgorsze że nic nie działa hahahaa
10.02.2010 r. o godz. 3.00 urodził się nasz synuś Adaś )
Malutki ważył 3160g, mierzył 51 cm i dostał 10 punktów.
Poród odbył się siłami natury. Trwał niecałe 2 godzinki. Udało się z ochroną krocza.
To nasze pierwsze dziecko. Jesteśmy tacy szczęśliwi. pozdrawiamy wszystkie rozpakowane już mamusie.
Malutki ważył 3160g, mierzył 51 cm i dostał 10 punktów.
Poród odbył się siłami natury. Trwał niecałe 2 godzinki. Udało się z ochroną krocza.
To nasze pierwsze dziecko. Jesteśmy tacy szczęśliwi. pozdrawiamy wszystkie rozpakowane już mamusie.
a ja wczoraj na ktg takiej nadzieji sobie narobilam i na próżno.Wykryli u mnie jakies skurcze dosyc silne wiec doktor wzial mnie na badanie.Ja buźka usmiechnieta ze moze cos sie zaczelo i zostane w szpitalu do porodu,bo zawsze to pod kontrolą.
A tu dowiaduje sie ze jestem pozamykana i nic z tego,ze jak bede dopiero po terminie tydzoien to da mi skierowanie do szpitala.Dodam ze przeterminowalam sie w niedziele:-(.Dzisiaj moja pannica nie daje poki co zadnych oznak ze zamierza pokazac sie mamusi.
A tu dowiaduje sie ze jestem pozamykana i nic z tego,ze jak bede dopiero po terminie tydzoien to da mi skierowanie do szpitala.Dodam ze przeterminowalam sie w niedziele:-(.Dzisiaj moja pannica nie daje poki co zadnych oznak ze zamierza pokazac sie mamusi.
anne
Fanka BB :)
To podobnie jak ja,też sądziłam,że do tej wizyty urodzę,zwłąszcza ,że lekarz mówił o rozwarciu i dał mi poprzednio skierowanie do szpitala w razie czego,a to masz-dziś wizytaa ja mam jutro wizytę o 12stej...tak liczyłam,że nie dotrzymam do wizyty a tu cóż..małej się nie śpieszy..no ale gdzie jej będzie lepiej jak u mamy
ale już mogła by wyjsc..ciekawa jestem ile już waży i ile ma cm;-)jutro sie dowiem:-)
Nie bój się,nie zdążysz poczuć,a już szew będzie zdjęty-a potem jaką wielką ulgę poczujeszJa dziś jadę na zdjęcie 1 szwu. Boję się trochę że będzie bolało, ale teraz mi dokucza więc jak mi zdejmą to myślę że będzie lepiej
agapa po zdjęciu na bank będzie o niebo lepiej.....
ja też dziewczyny w dwupaku... jutro z rana mam wizyte, pewnie pojade żeby sie dowiedziec że nic sie nie dzieje i nie zmienia
Widzę ,że wszystkie mamy dziś wizyty,więc trzymam kciuki za nasze wizyty i za dobre wieści,że jednak coś się zaczyna dziać i coś tam ruszyło i ,że już na dniach będziemy rodziły.
Udało mi się dotrzeć na wczorajszą wizytę ;-) Znaczy nie zaczęłam jeszcze rodzić ;-)
Moja gin się trochę zdziwiła, bo była pewna, że się już nie zobaczymy :-) A tu zrobiłam jej niespodziankę, a właściwie moja Córcia
A wyniki przeglądu następujące:
- zero rozwarcia,
- zero skurczy,
- miarowe tętno dzieciaczka,
- dużo wód,
- ułożenie główkowe podłużne.
NIC się nie dzieje
Jak do piątku mnie nie ruszy, to nawet bez żadnych objawów mam się udać do szpitala. Pewnie mnie już tam zostawią :-( Ale w sumie jak się jest po terminie, to chyba lepiej być pod obserwacją, tak w razie co ;-)
A tak w ogóle, to widzę, że spora część z nas ma dzisiaj wizyty, więc 3mam za wszystkie mocno kciuki
Moja gin się trochę zdziwiła, bo była pewna, że się już nie zobaczymy :-) A tu zrobiłam jej niespodziankę, a właściwie moja Córcia
A wyniki przeglądu następujące:
- zero rozwarcia,
- zero skurczy,
- miarowe tętno dzieciaczka,
- dużo wód,
- ułożenie główkowe podłużne.
NIC się nie dzieje
Jak do piątku mnie nie ruszy, to nawet bez żadnych objawów mam się udać do szpitala. Pewnie mnie już tam zostawią :-( Ale w sumie jak się jest po terminie, to chyba lepiej być pod obserwacją, tak w razie co ;-)
A tak w ogóle, to widzę, że spora część z nas ma dzisiaj wizyty, więc 3mam za wszystkie mocno kciuki
K
Kampoolka
Gość
I jeszcze raz GRATULACJE......
reklama
u mnie lekarka do szpitala kieruje 6 dni po terminie. ciekawa jestem co zrobi w moim przypadku, kiedy wiadomo, że juz mam łozysko III stopnia. czy powinnam sie ubiegac o wywołanie porodu? jestem zielona w tej kwestii
Podziel się: