reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
Ja też mam tylko kombinezonik dla małej.Stwierdzilismy ze nie przewozimy niuńki w foteliku tylko w gondoli a tam zmiescimy dodatkowo koc do okrycia wiec nie moze zmarznąć :))

reklama
Ja wczoraj dokupilam jeszcze cieplejszą czapeczkę bo stwierdziłam,że ta,którą mam jest za cienka. No i mam kombinezonik taki z nóżkami-rozmiar 62,nie znalazłam 56.

Ja wczoraj dokupilam jeszcze cieplejszą czapeczkę bo stwierdziłam,że ta,którą mam jest za cienka. No i mam kombinezonik taki z nóżkami-rozmiar 62,nie znalazłam 56.

tym bardziej ze nie wiesz jaka klucha Ci sie trafi duza
ja kupiłam na 68 bo mniejszych wogle nie było
a u nas sie duzy robak zapowiada

Mi lekarz powiedział żebym wziela wiecej wiekszych ciuszków bo ma długie nogi i bedzie wysoka babka (na usg wszystko wyszło na 38 tydzien a nogi na 40+5 :O ) tak wiec moze byc wesoło...ale w sumie tatus ma 190:)
Co do czapeczek to NIGDZIE nie mogę znaleźć ciepłych czapuli same takie cieniutkie bawełniane albo grube tylko juz na duuze dzieciory

Mi lekarz powiedział żebym wziela wiecej wiekszych ciuszków bo ma długie nogi i bedzie wysoka babka (na usg wszystko wyszło na 38 tydzien a nogi na 40+5 :O ) tak wiec moze byc wesoło...ale w sumie tatus ma 190:)
Co do czapeczek to NIGDZIE nie mogę znaleźć ciepłych czapuli same takie cieniutkie bawełniane albo grube tylko juz na duuze dzieciory

U nas ja 170 maż 195 wiec bedzie kawał dziewuchy napewno ;)
No my czapuchy tez nie mozemy dostac.
Znaczy widzaiłam ale za 80 zł :/ za kombinezon tyle dałam to za czapke nie dam

U nas ja 170 maż 195 wiec bedzie kawał dziewuchy napewno ;)
No my czapuchy tez nie mozemy dostac.
Znaczy widzaiłam ale za 80 zł :/ za kombinezon tyle dałam to za czapke nie dam
heheh z tymi czapeczkami to generalnie problem.....
ja kupiłam taką z uszkami podwójną z bawełny.... więc niezbyt gruba, ale za to mamy kombinezonik z kapturem takim gruuubiutkim więc się nie martwie.....
za to zaczęłam się zastanawiac czy nie wymienic zestawu dla małego na wyjście ze szpitala, bo jest na 56 ... a coś mi się wydaje że będzie duża klucha i się nie zmieści......

wiesz,170 i 195 to u Ciebie jeszcze jakoś :)) Ja mam 160 w butach ;))
Czapeczki jakies pokupowałam małe-cienkie grubsze-wieksze mam ich z 10 biorę wszystkie bo nie mam zielonego pojecia ktore przypasują na szczescie kombinezonik tez ma kaptur wiec ok :)

reklama
heheh z tymi czapeczkami to generalnie problem.....
ja kupiłam taką z uszkami podwójną z bawełny.... więc niezbyt gruba, ale za to mamy kombinezonik z kapturem takim gruuubiutkim więc się nie martwie.....
za to zaczęłam się zastanawiac czy nie wymienic zestawu dla małego na wyjście ze szpitala, bo jest na 56 ... a coś mi się wydaje że będzie duża klucha i się nie zmieści......
Ja tez mam przygotowane 56 ale w razie czego mam mame na miejscu i wymieni na wiesze bo te rzeczy dop maz na samo wyjscie weźmie

a ja mam przygotowana bo ubrania pod kombinezon tez bluze z kapturkiem wiec ten kapturek plus kapturek od kombinezonku i bedzie oki. bo fotelik mamy z daszkiem

Do góry