Z jednej strony jestem zmęczona tą ciążą, ale z drugiej perspektywa tego że nie będziemy już we 2, tylko we 3 mnie przeraża Jestem rozstrojona. Niby już bym chciała żeby było po wszystkim i przytulić dziecko, a z drugiej strony chcę jeszcze pobyć w ciąży. Zresztą tak jakoś ładnie w niej wyglądam:-). Ale nieskromna jestem hehenastępna wizyta jutro... tzn ktg + szybkie badanie, czy poszło coś do przodu, czy nadal będę się męczyć... już jestem cholernie zmęczona.... pewnie Wy też...
reklama
IKAx
lodóweczka
Ja też muszę miec cieplutka wodę bo inaczej to tak jakby wcale kąpieli nie było do tego sól lawendowa mmmmmm
rudaania1
Domek Dzieciorka
ja w soli miodowo-mlecznej normalnie odpływamJa też muszę miec cieplutka wodę bo inaczej to tak jakby wcale kąpieli nie było do tego sól lawendowa mmmmmm
aninaka
Fanka BB :)
38 stopni to chyba nie jest jakaś wysoka temperatura kąpieli Zawsze wrzucam do wody taki termometr, który kupiłam dla małej do kąpieli właśnie. I tam jest taka podziałka, kiedy temperatura jest dobra. Więc między 37 a 40. Ale te 38 to jest taka powyżej temp ciała i już się czuje ciepełko Ważne, żeby tej wody było dużo. A mi niestety wystają kolana i brzuch Do kąpieli polecam wlać troszkę oliwki dla dzieci lub oliwy z oliwek. Tylko, że w takiej wodzie trudno się umyć ale ja zawsze biorę prysznic i dopiero potem nalewam świeżej wody do wanny i się MOCZĘ
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Smsiki od ggosia:
04 luty 2010r. godzina 10:45 -> "Jestem od wczoraj w szpitalu, planują cc na początek przyszłego tygodnia. Dziecko ma ok. 2900g. Pozdrawiam Was i Wasze brzuszki."
04 luty 2010r. godzina 11:32 -> "Leżę z 3 dziewczynami po sn - dzieci są cudne, dwie lekko przeszły porody, a jedna jest pozszywana w środku i na zewnątrz. Pozdrawiam"
04 luty 2010r. godzina 10:45 -> "Jestem od wczoraj w szpitalu, planują cc na początek przyszłego tygodnia. Dziecko ma ok. 2900g. Pozdrawiam Was i Wasze brzuszki."
04 luty 2010r. godzina 11:32 -> "Leżę z 3 dziewczynami po sn - dzieci są cudne, dwie lekko przeszły porody, a jedna jest pozszywana w środku i na zewnątrz. Pozdrawiam"
Sowinka
Smsik od kinia220v (04 luty 2010r. godzina 15:12):
"Hejka Śnieżynki. Jestem w szpitalu od 3:00 rano zaczęły mi się skurcze, w południe odeszły mi wody, ale mam rozwarcie 1cm dopiero, a boli jak cholera"
"Hejka Śnieżynki. Jestem w szpitalu od 3:00 rano zaczęły mi się skurcze, w południe odeszły mi wody, ale mam rozwarcie 1cm dopiero, a boli jak cholera"
rudaania1
Domek Dzieciorka
Ja prysznic biorę na koniec kąpieli żeby sobie przy okazji włoski spłukać Ja zawsze robiłam sobie taką dłuższą kompiel średnio raz w tygodniu, a że po porodzie czeka abstynencja przez conajmniej 6 tygodni (tak słyszałam) to teraz sobie robie co dwa dni taki relaksik
Ostatnia edycja:
anne
Fanka BB :)
Ja też uwielbiam kąpiel w wannie,choć wiem,że w ciąży raczej nie zaleca się wanny tylko prysznic. Ja lubię cieplutką wodę,ale zauważyłam,że po takim leżeniu w wannie mam skurcze i wczoraj przesadzilam z kąpielą-może woda za ciepła i takie bolesne skurcze mnie w nocy męczyły.
Sowinka
kinia220v ogromne gratki dla Ciebie i całej Twojej rodzinki
reklama
Sowinka
Smsik od kinia220v (04 luty 2010r. godzina 20:26):
"Już jestem po, 17:20 Dominik 2930g, było ciężko poród trwał około 5 godzin, ale wzięłam znieczulenie. Pozdrawiam Śnieżynki"
"Już jestem po, 17:20 Dominik 2930g, było ciężko poród trwał około 5 godzin, ale wzięłam znieczulenie. Pozdrawiam Śnieżynki"
Podziel się: