reklama
pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
pandorka
pandorka
Rany, wychodzi na to że będziemy karmić, zmieniać pieluchy, potem się myć, sikać, znowu myć, znowu karmić i tak w kółkoBo taki maluch to dosyć często je, trwa to podobno na początku długo, i co chwila robi w pieluchę. Ja jak to czytam to mam wrazenie że nie będę miała kiedy zjeść, o gotowaniu i sprzątaniu nie wspominając
![]()
nie mówiąc też o spacerku czy śnie

nie no myślę że będzie ok, i że faceci nam dużo pomogą... w sumie fajnie, że zima, bo się będzie miło w domu siedziało

monikasia
Fanka BB :)
Ja tez sie ciesze,ze bedziemy mieli zimowe dzieciatko, bo pozniej juz szybciutko wiosna zawita - mam nadzieje
:-) .
A z tym myciem to nie trzeba przesadzac wszystko w miare rozsadku i mysle, ze nie po kazdym karmieniu (tzn prysznic).
Warto pamietac, za na rane po nacieciu czy peknieciu napewno nie stosowac nasiadowek albo dlugotrwalych okladow tylko przemywanie - najlepiej jakims ziolkiem. Ja wcale zle nie wspominam pologu i nastawiam sie, ze i tym razem tez tak bedzie:-);-)

A z tym myciem to nie trzeba przesadzac wszystko w miare rozsadku i mysle, ze nie po kazdym karmieniu (tzn prysznic).
Warto pamietac, za na rane po nacieciu czy peknieciu napewno nie stosowac nasiadowek albo dlugotrwalych okladow tylko przemywanie - najlepiej jakims ziolkiem. Ja wcale zle nie wspominam pologu i nastawiam sie, ze i tym razem tez tak bedzie:-);-)
Ale wielkoludy z tych naszych Fasolek
Pamiętacie jak miały po kilka milimetrów...
Tak niedawno to było.
Co do wagi to mój gin powiedział że jak moja córcia w takim tempie będzie przybierała na wadze to do 4 kg dobije... Ja się urodziłam 3200, mój M 3100 a Lolek miał 3300, więc ta waga to chyba po sąsiedzie

Co do wagi to mój gin powiedział że jak moja córcia w takim tempie będzie przybierała na wadze to do 4 kg dobije... Ja się urodziłam 3200, mój M 3100 a Lolek miał 3300, więc ta waga to chyba po sąsiedzie

Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Kochane wczoraj mieliśmy wizytę i wszystko na szczęście jest w porządeczku:-) ginek powiedział, że nie ma żadnych zastrzeżeń do ciąży i oby tak dalej, a jedyne czego mi życzy to łatwy i szybciutki poród
Następna wizyta 22 grudnia:-)

Następna wizyta 22 grudnia:-)
reklama
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Kochane siusiak potwierdzony:-) Bartuś waży 1200g

Podziel się: