reklama
olenka12345
Fanka BB :)
Hej, to i ja się pochwalę moją Maleńką Królewną.
Na wczorajszym USG wyszło, że Mała waży już 910gram.A to 27t1d
![]()
to kruszyneczkę będziesz miała..;-)
mojego Ł kuzynka urodziła dwa dni temu chłopczyka to ważył 2600..bardzo malutki;-)ja w przyszły czwartek idę do lekarza to sie dowiem ile moja księżniczka waży;-)
monikasia
Fanka BB :)
Ja mowie o masazu od 30 tyg ciazy ktory trzeba robic samemu i nie slyszalam zeby byl nieprzyjemnyAkurat ten masaż krocza to podobno średnia przyjemność jest.
No ale kegla poćwiczyć w trakcie to jest to :-)

Chyba jednak nie warto zbyt długo czekać. Kupując wcześniej można sobie rozłożyć wydatki, ale przede wszystkim pracę, bo przecież ciuszki, pieluchy, kocyki itp trzeba jeszcze wyprać i wyprasować. Wyobrażacie sobie taką robotę w 9 miesiącu? Ja już czasami nie daję rady przy prasowaniu.
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Macie racje nie mozna dlugo czekac,jest pare powodow dla ktorych warto miec wszystko wczesniej.
1 Porod moze zaczac sie duzo wczesniej,lepiej byc przygotowanym:-)
2 Wydatki mozna rozlozyc na pare razy,bo pozniej kupic wszystko na raz bedzie troche trudno:-)
3 Czasmi ciaza nie przebiega prawidlowo,i trzeba lezec,wtedy nie ma szans na zakupy,chyba ze maz za nas je zrobi,ale jak wiadomo kobieta wie lepiej:-)
4 Trzeba miec czas na popranie i poprasowanie wszystkich ubranek:-)
5 Ja nie wierze w zabobony,co ma byc to bedzie bez wzgledu na kupno rzeczy dla dziecka:-)
6 Z kazdym tygodniem bedzie nam coraz ciezej sie poruszac.
Wiec kochane nie zastanawiac sie tylko powolutku zaczac wszystko kupowac,bo braknie wam czasu

1 Porod moze zaczac sie duzo wczesniej,lepiej byc przygotowanym:-)
2 Wydatki mozna rozlozyc na pare razy,bo pozniej kupic wszystko na raz bedzie troche trudno:-)
3 Czasmi ciaza nie przebiega prawidlowo,i trzeba lezec,wtedy nie ma szans na zakupy,chyba ze maz za nas je zrobi,ale jak wiadomo kobieta wie lepiej:-)
4 Trzeba miec czas na popranie i poprasowanie wszystkich ubranek:-)
5 Ja nie wierze w zabobony,co ma byc to bedzie bez wzgledu na kupno rzeczy dla dziecka:-)
6 Z kazdym tygodniem bedzie nam coraz ciezej sie poruszac.
Wiec kochane nie zastanawiac sie tylko powolutku zaczac wszystko kupowac,bo braknie wam czasu

Ostatnia edycja:
edyta01
Czekamy na czwarty cud
ja mam wizyte u ginka w czwartek;-);-);-) powinno być USG:-):-):-) Tygrynia trzymam kciukensy;-)
Ja tez mam wizyte w czwartek i tez powinnam miec usg.Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty:-)
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Hej Dziewczynki :-)
A ja się wreszcie dowiedziałam, że urodzę córeczkę
Będzie miała na imię Kornelia :-)
Termin z OM na 15.luty (i taki na razie obstawiam), chociaż z USG wyszło na 25.luty.
Ale lekarz mi powiedział, że jeśli jestem pewna swojej OM na 100%, to raczej ten termin będzie prawdopodobny - w końcu przy badaniu Dzieciaczek się rusza i nie zawsze uda się wszystko dokładnie zmierzyć ;-)
Proszę więc Mamę Sówkę o przepisanie mnie na listę mam "wiedzących"![]()
Gratuluje coreczki,Sliczne imie dla dziewczynki:-)
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Gratuluje!!!!Hej Dziewczynki :-)
A ja się wreszcie dowiedziałam, że urodzę córeczkę
Będzie miała na imię Kornelia :-)
Termin z OM na 15.luty (i taki na razie obstawiam), chociaż z USG wyszło na 25.luty.
Ale lekarz mi powiedział, że jeśli jestem pewna swojej OM na 100%, to raczej ten termin będzie prawdopodobny - w końcu przy badaniu Dzieciaczek się rusza i nie zawsze uda się wszystko dokładnie zmierzyć ;-)
Proszę więc Mamę Sówkę o przepisanie mnie na listę mam "wiedzących"![]()

reklama
no wlasnie ja coś nie moge się zmusić do zakupów, ale chyba będę musiała, bo tak sobie pomyslalam, ze przeciez nie wiadomo jak ja się będę czuć w styczniu i w lutym....
chociaż moja mama też jest zdania, zeby "jeszcze poczekać", hmn... ciekawa jestem czy to przez te zabobony, czy co...
wiesz co...mi też tak mówili - poczekałam do połówkowego USG i zaczęłam kupować i nie chwaliłam się tym poprostu (tylko tu moim kochanym kumpelom z BB

Podziel się: