reklama
monikasia
Fanka BB :)
No wiesz;-)zawsze mozna wspolnie z mezem
:-)

kaasiorek84
Fanka BB :)
właśnie to tak sie mówi że jest czas, ale im jestem większa, tym mi jest ciężej, potem bedę pewnie wiecej wypoczywac i przygotowywać sie psychicznie na poród, a nie w głowie mi latanie za przewijakiem lub ciuszkami;-);-);-);-);-);-)
Ja w pierwszej ciąży przytyłam 5,5 kg a mój synuś także urodził się 3310 gCześć wszystkim! Co do wagi to ja na początku schudłam ok. 4kg i jeszcze tego nie nadrobiłam. Ale dla mnie to żaden problem bo do szczupłych nie należę a z dzieckiem jest wszystko ok. zresztą jak byłam w ciąży z drugą córką to lekarz w karcie ciąży zaznaczył mi dużym czerwonym wykrzyknikiem moją wagę bo przytyłam niecałe 4kg, a córcia urodziła się z wagą 3310.

no wlasnie ja coś nie moge się zmusić do zakupów, ale chyba będę musiała, bo tak sobie pomyslalam, ze przeciez nie wiadomo jak ja się będę czuć w styczniu i w lutym....
chociaż moja mama też jest zdania, zeby "jeszcze poczekać", hmn... ciekawa jestem czy to przez te zabobony, czy co...
chociaż moja mama też jest zdania, zeby "jeszcze poczekać", hmn... ciekawa jestem czy to przez te zabobony, czy co...
reklama
Hej Dziewczynki :-)
A ja się wreszcie dowiedziałam, że urodzę córeczkę
Będzie miała na imię Kornelia :-)
Termin z OM na 15.luty (i taki na razie obstawiam), chociaż z USG wyszło na 25.luty.
Ale lekarz mi powiedział, że jeśli jestem pewna swojej OM na 100%, to raczej ten termin będzie prawdopodobny - w końcu przy badaniu Dzieciaczek się rusza i nie zawsze uda się wszystko dokładnie zmierzyć ;-)
Proszę więc Mamę Sówkę o przepisanie mnie na listę mam "wiedzących"
A ja się wreszcie dowiedziałam, że urodzę córeczkę

Będzie miała na imię Kornelia :-)
Termin z OM na 15.luty (i taki na razie obstawiam), chociaż z USG wyszło na 25.luty.
Ale lekarz mi powiedział, że jeśli jestem pewna swojej OM na 100%, to raczej ten termin będzie prawdopodobny - w końcu przy badaniu Dzieciaczek się rusza i nie zawsze uda się wszystko dokładnie zmierzyć ;-)
Proszę więc Mamę Sówkę o przepisanie mnie na listę mam "wiedzących"

Podziel się: