reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
hm... a kiedy się ważyć? rano, w południe czy wieczorem, bo ja co godzinę mam inny wynik:zawstydzona/y: Najbardziej lubię rano, bo waga niska a jeszcze sobie odejmuję z pół kilo, bo to przed wizytą w toalecie:-D

jeny wstydziłabyś się przyznać że aż tyle jak musisz strasznie się obżerać skoro aż 6kg ja z wielkim bólem przytyłam 2-3kg masakra.....współczuję jak ty to bidoku później zrzucisz..to dopiero 7 miesiąc...????? życzę powodzenia

.

ehehhehehehe kochany Rechot:-p:-p:-p:-p:-p

a mam takie pytanie podstawowe

czy przytyłyście wystarczająco dużo żeby do nas należeć??????

bo wiecie nie ma sraniaa po krzakach

tu sie liczy MASSA

buuuu ja chcem należeć, Rechotek mnie przyjmie bo pamietam że zaprosił mnie a podtuczenie:-p:-p:-p:-p na co chetnie przystanę, żrem jak opetana (przed chwilą dumleeeeeeeee:-p:-p) ale waga narazie 59kg czyli 5k na plusie, zobaczymy w czwartek po ważeniu,narazie połozna mówi że wszytsko prawidłowo się rozwija, dzidzia zdrowa to najwazniejsze;-);-);-);-)

reklama
ja wlasnie dzisiaj bede mojemu Markowi pokazywac zdjecia twoje, jak juz masz wszystko pieknie poskladane,i jak to cudnie wyglada:tak::tak::tak: bo on sie ze mna kloci, ze jeszcze za wczesnie...jak przywiezlismy wozek to mi go poskladal na trzy minuty i zanim ja znalazlam aparat to on juz go spowrotem w worki pakowal...(bo sie zakurzy:wściekła/y:) a ja bym sie pokroic dala, zeby juz miec wszystko poskladane tak jak Ty!!!

mój mąż naszczęscie nie przeszkadza w przygotowaniach, powiedzialam mu że bedę stopniowo kupować i szykować wszystko bo potem bedzie mi ciężko, a on non stop pracuje i mnie w tym nie wyręczy...złożył mi łózeczko, ale teraz dyskutujemy o przemeblowaniu;-);-) to tak sie wydaje że tyle mam jak patrze na listę zakupów to głowa mnie boli i portfel

extra link buziol dla Pysi;-);-);-);-) kurde tej buźki mi tu brakuje i nie moge nikomu biuziaka przeslac:eek::eek::eek::eek:

Do góry