reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
Lekarzem nie jestem, ale ja obstawiam że można. Może nie można za często ćwiczyć, ale jak chodzisz siku to zatrzymywać na chwilę strumień i już.

nie powinno sie tak ich ćwiczyc, tylko "na sucho". Bo mozesz nie "dosikac" i zwiększa sie ryzyko zapalenia pęcherza i dróg moczowych

No zobacz jak się podejście zmieniło w ciągu ostatnich 6 lat :-) Mi z Lolkiem mówili żeby spróbować zatrzymać ten pierwszy sik (najtrudniej to zrobić) a później już nie. Nawet nie wiedziałam że nie można wstrzymywać siku...

Tak myslalam Kobitki, ze Wam sie nie chce....bo mi tez buahahaha:-D
Ale jakos przynajmniej sie lepiej czuje, ze sobie poogladalam chociaz:zawstydzona/y::-)
Ale tak serio, to ja codziennie sie wyginam na pilce. Nie zeby odrazu niewiadomo jak ale wlaczam radio i jak leci jakas fajna muza to te pare minutek poswiecam;-)bo ogolnie chyba malo sie ruszam...

ps, u mnie pogoda niczego sobie i nawet sloneczko wyjrzalo

a ja mam ochote cwiczyc:-p, i cos tam troszke cwicze codziennie bo lubie, przed ciaza tez cwiczylam, tylko w 1trymestrze dalam se spokoj.
Monikasia dzieki za filmiki, zawsze jakies nowe cwiczonka mozna wyprobowac:tak::tak:

Zazdroszczę wszystkim które tak pięknie wyglądają. Mnie moja Mama się " przestraszyła". Powiedziała że wyglądam źle, ale to normalne jak się nosi dziewczynkę :-p Tere fere kuku.

heh no no mi dlatego synka wróżono ... no i że jem nie słodkie a słodkie jest na dziewczynki...jaaaaaasne........a na USG lekarz mówi ze dziewczynka a ja: pan chyba żartuje? :tak::-D

:szok:Boshe dziewczyny jak wy to robicie że wy aż tyle tyjecie! ta 30 ta 20 kg! t jest bardzo dużo! a jak to potem zrzucić? Ja nigdy nie mialam tendencji do tycia i tak w ciąży też jest jak narazie przytyłam 6 kg a to juz prawie 7 miesiąc. mam dobrą wagę i sie ciesze z tego.:-)

jeny wstydziłabyś się przyznać że aż tyle jak musisz strasznie się obżerać skoro aż 6kg ja z wielkim bólem przytyłam 2-3kg masakra.....współczuję jak ty to bidoku później zrzucisz..to dopiero 7 miesiąc...????? życzę powodzenia

.

jeny wstydziłabyś się przyznać że aż tyle jak musisz strasznie się obżerać skoro aż 6kg ja z wielkim bólem przytyłam 2-3kg masakra.....współczuję jak ty to bidoku później zrzucisz..to dopiero 7 miesiąc...????? życzę powodzenia

.

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Do góry