reklama
aninaka
Fanka BB :)
Ale to była moja Mama. Mama prawdę Ci powie
A co do żelaza to nie robiłam krzywej więc nie mam pojęcia jaki mam jego poziom.
No faktycznie, chyba tylko bardzo bliska osoba może to powiedzieć;-) Ale wtedy wiemy, że to z troski a nie z głupiej złośliwości i schadenfreude.
_Pysia_
Lekarzem nie jestem, ale ja obstawiam że można. Może nie można za często ćwiczyć, ale jak chodzisz siku to zatrzymywać na chwilę strumień i już.
nie powinno sie tak ich ćwiczyc, tylko "na sucho". Bo mozesz nie "dosikac" i zwiększa sie ryzyko zapalenia pęcherza i dróg moczowych
No zobacz jak się podejście zmieniło w ciągu ostatnich 6 lat :-) Mi z Lolkiem mówili żeby spróbować zatrzymać ten pierwszy sik (najtrudniej to zrobić) a później już nie. Nawet nie wiedziałam że nie można wstrzymywać siku...
zabeczka
Tak myslalam Kobitki, ze Wam sie nie chce....bo mi tez buahahaha
Ale jakos przynajmniej sie lepiej czuje, ze sobie poogladalam chociaz:-)
Ale tak serio, to ja codziennie sie wyginam na pilce. Nie zeby odrazu niewiadomo jak ale wlaczam radio i jak leci jakas fajna muza to te pare minutek poswiecam;-)bo ogolnie chyba malo sie ruszam...
ps, u mnie pogoda niczego sobie i nawet sloneczko wyjrzalo
a ja mam ochote cwiczyc, i cos tam troszke cwicze codziennie bo lubie, przed ciaza tez cwiczylam, tylko w 1trymestrze dalam se spokoj.
Monikasia dzieki za filmiki, zawsze jakies nowe cwiczonka mozna wyprobowac
Zazdroszczę wszystkim które tak pięknie wyglądają. Mnie moja Mama się " przestraszyła". Powiedziała że wyglądam źle, ale to normalne jak się nosi dziewczynkę Tere fere kuku.
heh no no mi dlatego synka wróżono ... no i że jem nie słodkie a słodkie jest na dziewczynki...jaaaaaasne........a na USG lekarz mówi ze dziewczynka a ja: pan chyba żartuje?
Boshe dziewczyny jak wy to robicie że wy aż tyle tyjecie! ta 30 ta 20 kg! t jest bardzo dużo! a jak to potem zrzucić? Ja nigdy nie mialam tendencji do tycia i tak w ciąży też jest jak narazie przytyłam 6 kg a to juz prawie 7 miesiąc. mam dobrą wagę i sie ciesze z tego.:-)
jeny wstydziłabyś się przyznać że aż tyle jak musisz strasznie się obżerać skoro aż 6kg ja z wielkim bólem przytyłam 2-3kg masakra.....współczuję jak ty to bidoku później zrzucisz..to dopiero 7 miesiąc...????? życzę powodzenia
.
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
reklama
Podziel się: