Ale fajnie!! Bedziemy rodzic w tym samym dniuCzesc kochane ja tylko na 1 sec...chcialam tylko powiedziec ze moja gin przelozyla moja date z 18 lutego na 8 lutego...takze cale 10 dni wczesniej))))))))))))))))))))))buziaki lece do pracy
ale jutro juz bede z wami
pozdrawiam
![]()
reklama
monikasia
Fanka BB :)
Prosze o przyjecie mnie na liste:-) Termin na 20 lutego - corcia Melanie - Ruth
hej dziewczyny!
ja też zdecydowałam się na szpital na madalińskiego (moja siostra tam niedwano rodziła przez cesarkę i ogólnie była bardzo zadowolona). chodzę również do lekarza z tego szpitala i jestem bardzo zadowolona. mam do Was pytanie czy będziecie decydowały się na indywidualną opiekę położnej w tym szpitalu?
ja też zdecydowałam się na szpital na madalińskiego (moja siostra tam niedwano rodziła przez cesarkę i ogólnie była bardzo zadowolona). chodzę również do lekarza z tego szpitala i jestem bardzo zadowolona. mam do Was pytanie czy będziecie decydowały się na indywidualną opiekę położnej w tym szpitalu?
Witamto mój pierwszy post na tym forum
i widze ze tu sympatycznie bardzo jest
![]()
ja mam wyznaczona date urodzenia na 4 lutegoale zobaczymy czy moj Stasio bedzie chciał właśnie wtedy wyjsc
![]()
Witam kolejną Łodziankę!
zajrzyj do posta: Spotkanie lutówek !
spotkanie w Łodzi już w tą sobotę, może dołączysz?
Pozdrawiam wszystkie Śnieżynki
mon
rudaania1
Domek Dzieciorka
Moja Dzidzia w 25 tygodniu waży 675 gram, ułożenie miednicowe, ale tak jak Wam lekarz kazał się nie martwić, bo Dzidzia ma czas żeby się "dobrze" ułożyć do porodu 
pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
MamaSówka jak możesz przyklej listę lutówek żeby zawsze była na górze :-) W końcu teraz masz narzędzia
Proszę bardzo ;-)
reklama
Podziel się: