reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
jeżdżę do dr Andrzeja Fugiela. ma prywatną praktykę na Retoryka a pracuje w szpitalu na Kopernika. Bardzo go lubie, świetnie się z nim rozmawia, w zasadzie o wszystko mogę zapytać a jak zdarzyło mi się ze w Boze Ciało miałam problem to odebrał od razu, uspokoił, od razu powiedział co mamy robic.
poleciła mi go znajoma która jest juz w 9 miesiącu i lada dzien będzie rodzic.

reklama
Cześć dziewczyny. Bardzo Was proszę o trzymanie za mnie kciuków w poniedziałek - to już będzie moje 4 usg, ale ciąża jest zagrożona. Mam od jakiegoś czasu plamienia, biorę co prawda luteinę i mam leżeć. W dodatku mam wadę w budowie macicy, ale i tak jestem dobrej myśli i wierzę że kruszynka rośnie.

bylam u lekarza no i dal mi czopki na te moje mdlosci ( wrrrr chyba juz w kazda dziure sobie wkladam cos, luteine w pipke, czopek w dupe, do buzi mase innych :( )

Najbardziej mnie wykanczaja do tego te upaly i duchota....jej jest mi niedobrze a do tego zupa na dworze...

co do kapieli, to ja sie boje brac takich glebszych kapiali i nie wiem jaka to ma byc woda, bo boje sie za za ciepla itd...juz raz prawie poronilam wiec unikam wszytkiego co moze mi zaszkodzic jak ognia. Myslicie ze moge? Kurcze nie wiem a mam ochote na kapiel...

GGosia oczywiście będę trzymała kciuki :-)bądź dobrej myśli, na pewno wszystko się ułoży :)

Moje kruszynki będę oglądać 30 lipca o 17:10, jedziemy aż do Łodzi, tam dostałam namiary na podobno świetnego specjalistę,,, zobaczymy

Kochana chodzi o to żeby nie przegrzać ciała. Spokojnie możesz się kąpać w 36 st (36,6 to przecież temperatura ciała a w ciąży jest zawsze lekko podniesiona)

Cześć dziewczyny. Bardzo Was proszę o trzymanie za mnie kciuków w poniedziałek - to już będzie moje 4 usg, ale ciąża jest zagrożona. Mam od jakiegoś czasu plamienia, biorę co prawda luteinę i mam leżeć. W dodatku mam wadę w budowie macicy, ale i tak jestem dobrej myśli i wierzę że kruszynka rośnie.
Trzymamy kciuki za Ciebie całą Rodzinką. Głowa do góry, musi być dobrze. Wiara czyni cuda. pozdrowienia i uściski z Warmii i Mazur

reklama
Do góry