reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
U nas z ciązowych dolegliwosci........wczoraj wystąpily plamienia....a raczej polało sie trochę krwi jakbym @ dostala. Przestraszylam sie i od razu pojechalismy z M do szpitala. Lekarz dokladnie mnie zbadal i zrobil usg.....wszystko jest ok...wiec nie wiem skąd te plamienia (bo to juz drugi raz). Nie wiem moze mam jakiegos polipa albo nadżerkę?..Sama nie wiem co myslec ale spedza mi to sen z powiek.....Kazdego dnia zastanawiam sie czy donosze ciąze......:-(
dokladnie tak jak moja przedmowczyni mowila, nie ma sie co bac skoro lekarz mowi ze wszytko ok :) kobieta do trzeciego miesiaca jescze moze plamic :) ale jakby co to narazie brak seksu, pamietaj. Zupelnie tak samo powiedzial mi moj lekarz.Nie martw sie tym. A dostalas jakies leki?

reklama
U nas z ciązowych dolegliwosci........wczoraj wystąpily plamienia....a raczej polało sie trochę krwi jakbym @ dostala. Przestraszylam sie i od razu pojechalismy z M do szpitala. Lekarz dokladnie mnie zbadal i zrobil usg.....wszystko jest ok...wiec nie wiem skąd te plamienia (bo to juz drugi raz). Nie wiem moze mam jakiegos polipa albo nadżerkę?..Sama nie wiem co myslec ale spedza mi to sen z powiek.....Kazdego dnia zastanawiam sie czy donosze ciąze......:-(
Kochana życzę Ci dużo spokoju i oczywiście żeby te wstrętne plamienia zostawiły Cię (nas wszystkie) przynajmniej do stycznia :tak:

Czarodziejka proszę tylko się jeszcze nie stresuj, dopóki lekarz widzi ze wszystko jest ok to bez stresów, a bieżesz coś na podtrzymanie? luteina, duphaston?

A ja wczoraj zrobiłam sobie dzień przyjemności :tak: i poszłam do kosmetyczki zrobiłam i oczyszczanie skóry buźki oczywiście takie jakie można u ciężarnych wczoraj co prawda wyglądałam po tym jak jeż :-D ale dzisiaj to już widzę ze warto było bo buźka świeżutka i czyściutka :)
wieczorem zrobiłam sonbie pedicure i manicure i teraz mam czerwoniutke paznokcie u nógi i mleczne na rączkach :) humorek mi sie przy tym poprawił że hoho warto o siebie też trochę zadbać

dziwczyny a jak u was z roztępami? pojawiło sie juz coś? bo ja już jakieś pierwsze oznaki znalazłam co prawnda tylko malusieńki na piersiach ale to niby dopiero ale jestem dobrej myśli bo do tej pory nic jeszcze tak naprawdę nie stosowałam szczerze mówiąc to ostatnio to mi się nawet normalnym balsamemnie chciało smarować :baffled: ale właśnie przyszła zamówiona mustella i zaczne pożądnie o siebie dbać może nie będzie tak źle

Julisia ja rozstepow nie mam ale to pewnie kwestia miesiecy.....choc w pierwszej ciazy nie mialam ich duzo...troche na piersi....a brzuch bez rozstepow,

Dziewczyny wiem ze moze jeszcze na to przyjdzie czas ale brzuszki szybko sie zaokraglaja wiec mysle ze sie przyda.
Podaje ponizej adresy stronek do fajnych ubran ciazowych:

www.bebefield.pl

www.9fashion.pl

www.happymum.pl

Hej dziewczyny jesli martwicie sie rozstepami to polecam swietny krem dla kobiet w ciazy FISSAN.Stosuje go od samego poczatku jak tylko dowiedzialam sie o naszym szczesciu i brzuszek mam okroglutki i gladziutki.Jedynie piersi ucierpialay bo je pomijalam podczas smarowania czego bardzo zaluje.Wlasnie cycuszki najszybciej zmieniaja rozmiar w czasie ciazy,bo bebzolek rosnie stopniowo a ona z dnia na dzien mi wyskoczyly,urosly i stwardnialy jak kamienie BOOM dlatego warto o nie zadbac.

reklama
Ggosia, mocno będziemy trzymać kciuki :)

Shingle masa pracy, dziękujemy bardzo teraz nie trzeba wertować wszystkich stronek i na pewno nie zapomnimy kiedy która ma wizytę i trzymamy mocno kciuki.

ja się ciesze jak głuptas jak widzę dobre wiadomości, a i mam cały czas w łepku ze może być tylko dobrze, nic innego nie przyjmuje

Do góry