reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
a ja nie pamiętam czy tu pisałam czy nie, ale pewnie z głownego topicu wiecie, że będzie Sebastian lub Michał (a może Adam lub Filip, ale raczej nie:)), a jak nie wiecie, to już wiecie :D

reklama
ale spermę trzeba wymyć, to mi lekarz zaznaczył, bo zle wpływa na nasza macice, powoduje niepotrezbne skurcze itd, kochaj sie do konca ale potem dokladnie sie umyj;-)

Dopiero w ostanim miesiącu podowduje skurcze. Mi ginekolog kazała uważać na orgazmy :eek:, czyli seks jak najbardziej, ale bez szaleństw :)

Proszę o fanfary, bo i ja się doczekałam wczoraj kopniaków, które już nie dawały watpliwości, że to obcy od środka mnie kopie :-):-):-)

Pomylilam tematy wiec zamieszczam tutaj post. Wczoraj się dowiedziałam,że dziewczynka!!!! :) Co do tętna to sie sprawdziło.Moja ma 150-155

creczka.jpg

Ostatnia edycja:
Tak Michałki to świetne chłopaki mam jednego takiego w domu (mąż) i jest wspaniały :) U nas imiona dla córeczki to :
Gabrysia
Lenka
Antosia
Natasza
Nadia
Zosia

I bądź człowieku mądry ... nie wiem jak nazwac dzidzie :(

Na drugie będzie miała Róża - po mnie :)

reklama
Do góry