reklama
Dusia08
Marzec '08
a ja nie pamiętam czy tu pisałam czy nie, ale pewnie z głownego topicu wiecie, że będzie Sebastian lub Michał (a może Adam lub Filip, ale raczej nie), a jak nie wiecie, to już wiecie
Michalki to fajne chlopaki ;-)Mam jednego w domu :-)
a ja nie pamiętam czy tu pisałam czy nie, ale pewnie z głownego topicu wiecie, że będzie Sebastian lub Michał (a może Adam lub Filip, ale raczej nie), a jak nie wiecie, to już wiecie
Śliczne imiona.... każde z nich ma coś pięknego.... zresztą my będziemy mieć Adasia! hehe
_Pysia_
Fanka BB :)
ale spermę trzeba wymyć, to mi lekarz zaznaczył, bo zle wpływa na nasza macice, powoduje niepotrezbne skurcze itd, kochaj sie do konca ale potem dokladnie sie umyj;-)
Dopiero w ostanim miesiącu podowduje skurcze. Mi ginekolog kazała uważać na orgazmy , czyli seks jak najbardziej, ale bez szaleństw
Gratulacje!!!! Moja kruszynka już coraż mocniejdaje o sobie znać więc nie ma wątpliwości że pływa w jedną i druga stronę.Proszę o fanfary, bo i ja się doczekałam wczoraj kopniaków, które już nie dawały watpliwości, że to obcy od środka mnie kopie :-):-):-)
Proszę o fanfary, bo i ja się doczekałam wczoraj kopniaków, które już nie dawały watpliwości, że to obcy od środka mnie kopie :-):-):-)
Gratki ogromne ! No widzisz, doczekałaś się !
plastelinka5
Pomylilam tematy wiec zamieszczam tutaj post. Wczoraj się dowiedziałam,że dziewczynka!!!! Co do tętna to sie sprawdziło.Moja ma 150-155
Ostatnia edycja:
plastelinka5
Tak Michałki to świetne chłopaki mam jednego takiego w domu (mąż) i jest wspaniały U nas imiona dla córeczki to :
Gabrysia
Lenka
Antosia
Natasza
Nadia
Zosia
I bądź człowieku mądry ... nie wiem jak nazwac dzidzie
Na drugie będzie miała Róża - po mnie
Gabrysia
Lenka
Antosia
Natasza