reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
Patrycja dzięki za przyjęcie do rodziny:-D:-D:-D
Na lutóweczkach rzeczywiście atmosfera jest goraca co bardzo mi sie podoba:tak:
Wszystkie fajne dziewczyny jesteście ,dlatego w końcu dołączyłam.U Was jest tak jakos ..na luzie;-)

mami 35 hej hej kochana:) Ale tak patrzę i czytam ze jesteś w 20 tyg i masz na 21l termin a ja w 18 i mam na 27 termin?
Te tygodnie są wg @ co nie znaczy że terminy porodów muszą by zbliżone mi z @ wychodzi na 3 lutego a z usg miałam kolejno 5, 7 i 3 luty:-p Więc nie przejmuj się i tak dzidziuś wyjdzie kiedy będzie chciał;-)

Patrycja dzięki za przyjęcie do rodziny:-D:-D:-D
Na lutóweczkach rzeczywiście atmosfera jest goraca co bardzo mi sie podoba:tak:
Wszystkie fajne dziewczyny jesteście ,dlatego w końcu dołączyłam.U Was jest tak jakos ..na luzie;-)
Bo generalnie wszystkie Lodóweczki 2010 są super:-D u nas nie ma sztywno bo i po co:-D A i nasze dzieciaczki po mamuśkach będą też super:-D Nic dodac nic ując:-D

Ja jestem już w siódmym niebie, bo codziennie rano i wieczorem czuję moją kochaną Sóweczkę:-) są to narazie takie delikatne puknięcia, ale coraz częściej mocniejsze:-)

Wiecie czego mi najbardziej brakuje czego nie mogę jeść??? -> sera pleśniowego:wściekła/y:
jak widzę te reklamy w telewizji to mi niesamowicie ślinka cieknie:tak:

mi też serka brakuje mmmmm:tak: moja mała też już codziennie daje o sobie znać, wczoraj siedziałam 2h na spotkaniu w poradni przedmałżeńskiej:eek: i w tej twardej ławce było mi strasznie niewygodnie, kręgosłup myslałam że mi pęknie, ale humor mi poprawiła dzidzia, bo tak się rozochociła, że nie mogłam na niczym innym skupić uwagi:-D:-D:-D

A mi sie jakos specjalnie nie chce... :tak:
Ale ostatanio w mieszkaniu u brata spalismy a tam jest lustro na suficie i bylo MEeegaaaaaaaaaa fajnie :-):-):-)

Raczej nie widze rznicy sprzed ciazy, wszystko pozostalo bez zmian i z czestotliwoscia i ochota i z doznaniami.

lustro nad lozkiem to chyba marzenie i pomysl kazdego faceta :-p nawet w reklamie to wykorzystali :tak:

reklama
Do góry