reklama
Patrycja dzięki za przyjęcie do rodziny
Na lutóweczkach rzeczywiście atmosfera jest goraca co bardzo mi sie podoba
Wszystkie fajne dziewczyny jesteście ,dlatego w końcu dołączyłam.U Was jest tak jakos ..na luzie;-)
Wszystkie fajne dziewczyny jesteście ,dlatego w końcu dołączyłam.U Was jest tak jakos ..na luzie;-)
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Te tygodnie są wg @ co nie znaczy że terminy porodów muszą by zbliżone mi z @ wychodzi na 3 lutego a z usg miałam kolejno 5, 7 i 3 luty Więc nie przejmuj się i tak dzidziuś wyjdzie kiedy będzie chciał;-)
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Bo generalnie wszystkie Lodóweczki 2010 są super u nas nie ma sztywno bo i po co A i nasze dzieciaczki po mamuśkach będą też super Nic dodac nic ującPatrycja dzięki za przyjęcie do rodziny
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Ja jestem już w siódmym niebie, bo codziennie rano i wieczorem czuję moją kochaną Sóweczkę:-) są to narazie takie delikatne puknięcia, ale coraz częściej mocniejsze:-)
Wiecie czego mi najbardziej brakuje czego nie mogę jeść??? -> sera pleśniowego jak widzę te reklamy w telewizji to mi niesamowicie ślinka cieknie
Wiecie czego mi najbardziej brakuje czego nie mogę jeść??? -> sera pleśniowego jak widzę te reklamy w telewizji to mi niesamowicie ślinka cieknie
kaasiorek84
Fanka BB :)
mi też serka brakuje mmmmm moja mała też już codziennie daje o sobie znać, wczoraj siedziałam 2h na spotkaniu w poradni przedmałżeńskiej i w tej twardej ławce było mi strasznie niewygodnie, kręgosłup myslałam że mi pęknie, ale humor mi poprawiła dzidzia, bo tak się rozochociła, że nie mogłam na niczym innym skupić uwagi
kataszaone
nowa mama
A mi sie jakos specjalnie nie chce...
Ale ostatanio w mieszkaniu u brata spalismy a tam jest lustro na suficie i bylo MEeegaaaaaaaaaa fajnie :-):-):-)
Raczej nie widze rznicy sprzed ciazy, wszystko pozostalo bez zmian i z czestotliwoscia i ochota i z doznaniami.
lustro nad lozkiem to chyba marzenie i pomysl kazdego faceta nawet w reklamie to wykorzystali
reklama
kataszaone
nowa mama
dziewczynka !!!!!!!! Pola czekamy na ciebie mała łobuziaro ))
gratuluje. dajesz tak samo na imie jak moja sasiadka ktora ma termin porodu dokladnie wtedy co ja.
Podziel się: