A ja mam problem .... Mojego Starego leniwego Kocura muszę ciągnąć do łóżka na siłe !!! Czy to moja wina że mam ochote codziennie ?!?!?! Z każdym razem kiedy mu mówię że chce sie iść kochać to odwleka moment położenia sie do wyra w nieskończonosc ... a może to ja jestem nie wyżyta ?
reklama
L
Losek
Gość
A mi sie jakos specjalnie nie chce...
Ale ostatanio w mieszkaniu u brata spalismy a tam jest lustro na suficie i bylo MEeegaaaaaaaaaa fajnie :-):-):-)
Raczej nie widze rznicy sprzed ciazy, wszystko pozostalo bez zmian i z czestotliwoscia i ochota i z doznaniami.
Ale ostatanio w mieszkaniu u brata spalismy a tam jest lustro na suficie i bylo MEeegaaaaaaaaaa fajnie :-):-):-)
Raczej nie widze rznicy sprzed ciazy, wszystko pozostalo bez zmian i z czestotliwoscia i ochota i z doznaniami.
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
U nas się zapodziej My to jak wielka rodzina jesteśmy i fajnie jak nam się ta rodzina stale powiększaA ja nie wiem gdzie mam się podziać bo początkowo termin miałam na 30 stycznia a teraz wg usg na 6 lutego.Więc bywam i na styczniówkach i tutaj
patisia16
Wiesz co myśle że nasze chłopy przechodzą też ciąże Inaczej niż my ale jak to inaczej nazwac?A ja mam problem .... Mojego Starego leniwego Kocura muszę ciągnąć do łóżka na siłe !!! Czy to moja wina że mam ochote codziennie ?!?!?! Z każdym razem kiedy mu mówię że chce sie iść kochać to odwleka moment położenia sie do wyra w nieskończonosc ... a może to ja jestem nie wyżyta ?
patisia16
SzczęściaraA mi sie jakos specjalnie nie chce...
L
Losek
Gość
patisia16
Gratulacje! Jako pierwsza przekroczyłaś tą magiczną liczbę
L
Losek
Gość
tez zbytnio nie jadam. czasami cos "polslodkiego" jak np ryz kokosowy.albo landrynekod czasu do czasu lub kostka czekolady. Kiedys bylam lakomczuchem slodyczowym, ale teraz sie odzwyczaiłam - wole np kanapke z żółtym serem i pomidorem - mniaaaaam!
Ja tak samo, przed ciaza lubilam a teraz moglyby nie istniec i nie sprawiloby mi to roznicy...
witam wszystkie mamuśki na lutego jestem w20 tyg ciazy i mam termin na 21 lutego ,ja jestem urodzona lutego oraz moja chrześnica tez cos w tym jest płci jeszcze nie znam imiona tez nie mam :-(może jak sie dowiem jaka plec to i imie mi wpadnie do glowy;-) pozdrawiam i jestem z wami trzymam za WAS drogie mamy kciuki!!!!!
reklama
patisia16
Gartuluje i witam nową mamusię! Dołącz do nas nad podforum luty 2010;-)witam wszystkie mamuśki na lutego jestem w20 tyg ciazy i mam termin na 21 lutego ,ja jestem urodzona lutego oraz moja chrześnica tez cos w tym jest płci jeszcze nie znam imiona tez nie mam :-(może jak sie dowiem jaka plec to i imie mi wpadnie do glowy;-) pozdrawiam i jestem z wami trzymam za WAS drogie mamy kciuki!!!!!
Podziel się: