reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
A ja mam problem .... Mojego Starego leniwego Kocura muszę ciągnąć do łóżka na siłe !!! Czy to moja wina że mam ochote codziennie ?!?!?! Z każdym razem kiedy mu mówię że chce sie iść kochać to odwleka moment położenia sie do wyra w nieskończonosc ... a może to ja jestem nie wyżyta ?

reklama
A mi sie jakos specjalnie nie chce... :tak:
Ale ostatanio w mieszkaniu u brata spalismy a tam jest lustro na suficie i bylo MEeegaaaaaaaaaa fajnie :-):-):-)

Raczej nie widze rznicy sprzed ciazy, wszystko pozostalo bez zmian i z czestotliwoscia i ochota i z doznaniami.

A ja mam problem .... Mojego Starego leniwego Kocura muszę ciągnąć do łóżka na siłe !!! Czy to moja wina że mam ochote codziennie ?!?!?! Z każdym razem kiedy mu mówię że chce sie iść kochać to odwleka moment położenia sie do wyra w nieskończonosc ... a może to ja jestem nie wyżyta ?
Wiesz co myśle że nasze chłopy przechodzą też ciąże:-D Inaczej niż my ale jak to inaczej nazwac?:eek:

A mi sie jakos specjalnie nie chce... :tak:
Ale ostatanio w mieszkaniu u brata spalismy a tam jest lustro na suficie i bylo MEeegaaaaaaaaaa fajnie :-):-):-)

Raczej nie widze rznicy sprzed ciazy, wszystko pozostalo bez zmian i z czestotliwoscia i ochota i z doznaniami.
Szczęściara:-p

tez zbytnio nie jadam. czasami cos "polslodkiego" jak np ryz kokosowy.albo landrynekod czasu do czasu lub kostka czekolady. Kiedys bylam lakomczuchem slodyczowym, ale teraz sie odzwyczaiłam - wole np kanapke z żółtym serem i pomidorem - mniaaaaam!

Ja tak samo, przed ciaza lubilam a teraz moglyby nie istniec i nie sprawiloby mi to roznicy...

witam wszystkie mamuśki na lutego jestem w20 tyg ciazy i mam termin na 21 lutego ,ja jestem urodzona lutego oraz moja chrześnica tez cos w tym jest :-D płci jeszcze nie znam imiona tez nie mam :-(może jak sie dowiem jaka plec to i imie mi wpadnie do glowy;-) pozdrawiam i jestem z wami trzymam za WAS drogie mamy kciuki!!!!!:tak:

reklama
witam wszystkie mamuśki na lutego jestem w20 tyg ciazy i mam termin na 21 lutego ,ja jestem urodzona lutego oraz moja chrześnica tez cos w tym jest :-D płci jeszcze nie znam imiona tez nie mam :-(może jak sie dowiem jaka plec to i imie mi wpadnie do glowy;-) pozdrawiam i jestem z wami trzymam za WAS drogie mamy kciuki!!!!!:tak:
Gartuluje i witam nową mamusię!:-D Dołącz do nas nad podforum luty 2010;-)

Do góry