reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
A ja mam problem .... Mojego Starego leniwego Kocura muszę ciągnąć do łóżka na siłe !!! Czy to moja wina że mam ochote codziennie ?!?!?! Z każdym razem kiedy mu mówię że chce sie iść kochać to odwleka moment położenia sie do wyra w nieskończonosc ... a może to ja jestem nie wyżyta ?

reklama
A mi sie jakos specjalnie nie chce... :tak:
Ale ostatanio w mieszkaniu u brata spalismy a tam jest lustro na suficie i bylo MEeegaaaaaaaaaa fajnie :-):-):-)

Raczej nie widze rznicy sprzed ciazy, wszystko pozostalo bez zmian i z czestotliwoscia i ochota i z doznaniami.

A ja mam problem .... Mojego Starego leniwego Kocura muszę ciągnąć do łóżka na siłe !!! Czy to moja wina że mam ochote codziennie ?!?!?! Z każdym razem kiedy mu mówię że chce sie iść kochać to odwleka moment położenia sie do wyra w nieskończonosc ... a może to ja jestem nie wyżyta ?
Wiesz co myśle że nasze chłopy przechodzą też ciąże:-D Inaczej niż my ale jak to inaczej nazwac?:eek:

A mi sie jakos specjalnie nie chce... :tak:
Ale ostatanio w mieszkaniu u brata spalismy a tam jest lustro na suficie i bylo MEeegaaaaaaaaaa fajnie :-):-):-)

Raczej nie widze rznicy sprzed ciazy, wszystko pozostalo bez zmian i z czestotliwoscia i ochota i z doznaniami.
Szczęściara:-p

tez zbytnio nie jadam. czasami cos "polslodkiego" jak np ryz kokosowy.albo landrynekod czasu do czasu lub kostka czekolady. Kiedys bylam lakomczuchem slodyczowym, ale teraz sie odzwyczaiłam - wole np kanapke z żółtym serem i pomidorem - mniaaaaam!

Ja tak samo, przed ciaza lubilam a teraz moglyby nie istniec i nie sprawiloby mi to roznicy...

witam wszystkie mamuśki na lutego jestem w20 tyg ciazy i mam termin na 21 lutego ,ja jestem urodzona lutego oraz moja chrześnica tez cos w tym jest :-D płci jeszcze nie znam imiona tez nie mam :-(może jak sie dowiem jaka plec to i imie mi wpadnie do glowy;-) pozdrawiam i jestem z wami trzymam za WAS drogie mamy kciuki!!!!!:tak:

reklama
witam wszystkie mamuśki na lutego jestem w20 tyg ciazy i mam termin na 21 lutego ,ja jestem urodzona lutego oraz moja chrześnica tez cos w tym jest :-D płci jeszcze nie znam imiona tez nie mam :-(może jak sie dowiem jaka plec to i imie mi wpadnie do glowy;-) pozdrawiam i jestem z wami trzymam za WAS drogie mamy kciuki!!!!!:tak:
Gartuluje i witam nową mamusię!:-D Dołącz do nas nad podforum luty 2010;-)

Do góry