reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
Jakby mój mąż to poczytał to by padł z wrażenia. Jeszcze pracuję i jak wracam do domu to mam ochotę tylko do łóżka, ale spać...Chyba muszę nad sobą popracować.

reklama
hehe dobry temacik!:] ja musze przyznac,że nie miałam zabronione i od poczatku ciązy niczego sobie nie odmawiałam,choc na poczatku te wymioty meczyły to tak nie było intensywnie,ale za to teraz nadrabiam;) i do tego móje kochanie kiedy tylko chcem to nie mówi nie,bo cóz od samego poczatku przyzwyczaiłam go do myśli,że"Kobiecie w ciąży nie wolno odmawiac.."hehe;):-) miłego dzionka mamuśki-zboczuszki:-);-)Pozdrawiam!:rofl2:

Dziękuję Kochane (to wczoraj byłam u gin :-p). Powiem Wam, że załamałam się jednym ! Wczoraj była bardzo duża kolejka ponieważ od dziś przez 4 dni pan dr nie robi Monitoringu i wczoraj był nawał ludzi...Tak czy inaczej pierw były wizyty...
I ja przyszłam o 18:15, ponieważ wizytę miałam mieć o 18:30 i nie wiem czemu było obsunięcie czasu i weszłam dopiero o 19:30 i godzinę i 15 minut stałam i opierałam się o ścianę w duchocie czekając na swoją kolej i wyobrażacie sobie, że żaden mężczyzna nie puścił mnie żebym sobie usiadła ?:angry::baffled::baffled::baffled::angry::angry: Przecież bym zabiła Andrzeja jakby nie puścił kobiety w ciąży na krzesełko w poczekalni ! Chociaż wiem, że by tak nie zrobił... ciśnienie chyba już mi zanikło i jak weszłam do gin to dał mi dojść do siebie, był bardzo pomocny po czym zaczęły mi się za minute ręce trząść i miałam 150/80... ale ogólnie z resztą wszystko ok :) nawet waga stoi w miejscu pomimo rosnącego już brzuszka:-)
Doskonale Ciebie rozumiem rybka, ja chyba przebiję wszystkich, bo to co mnie spotkało przy punkcie pobierania krwi przechodzi wszelkie pojęcie:szok: byłam na czczo i źle sie czułam, bo to był okres nudności i wymiotów, kolejka ogromna ale kobitka za mna mowiła ze mam wejsc bez kolejki bo tam kartka wisi, że kobiety w ciąży wchodzą bez czekania, poszłam na początek, poinformowałam, że jestem w ciąży i korzystam z pierwszeństwa oczywiście dziadki wzburzone, jakaś baba mnie krytykuje, zaczęłam wyciągać kartę ciązy a tu nagle drzwi się otwierają i dziadek mnie popchnął zeby wleźć i mnie nie przepuścić:szok::szok::szok: zobaczyła to pielęgniarka i po mnie wyszła nie omieszkajac zwrócić uwagę wrednym ludziom... nie mam słów...

Rozgadała się, na wyobrażała sobie i pobiegła do męża ! haha:-):-) Ale dobrze, dobrze:-p:-p

heheh a co miałam mu pozwolić czytać?? zobaczył tylko że poruszyłam ten temat i zdziwił się, że tak późno:-) czasem pyta się o czym rozmawiamy, ale to są nasze sprawy więc szczegółów nie zdradzam:-) wczoraj byłam za bardzo zmęczona na seks, ale dziś rano to sobie odbiłam ehhehehe, a mój mężczyzna mi powiedział potem, że od momentu jak jestem w ciąży jakiś demon jestem i już nie umie mi sie oprzeć:szok: zawsze mówił, ze jestem seksowna, pociągajaca, ale umiał odmówić, gdy zbierał się na siłownię, a teraz nie:-D

Ja za trzy godziny mam wizytę i mam nadzieję, że już się dowiem jaka będzie płeć... W końcu to 16 tc a z tego co wyczytałam niektóre z Was wiedziały już w 13!!
Idziemy z nastawieniem, że nieważne co będzie, byleby tylko był zdrowy synek:-D

nio nio Tygrynka tylko ten zdrowy synuś :tak::tak::tak: ja też tak poproszę, chociaż zawsze chciałam mieć pierwszego chłopca to teraz jak juz jestem w ciąży to nie ma to dla mnie takiego znaczenia ale miło by było:-D

a my właśnie skkończyliśmy 15 tydzień i po dzisiejszej wizycie nic nie było widać nóżki złączone i odwrócone dupcią...;) ale mój M po wyjściu z gabinetu mówi że ma jego twarz że będzie chłopak ;)))))

reklama
Do góry