reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
Ja od poczatku ciąży jestem 4 kg na plusie . Mam taki typ urody że zbedne kilogramy odkładają mi sie na brzuchu w postaci oponek ... a teraz sprawiają wrażenie bardziej zaawansowanej ciaży :D Ale powiem szczersze że wcale sie tym nie przejmuję . wiem że po ciązy dam rade schudnąć . Lubie sie ruszać :)

Mój Kocur mówi że syn ... Ale oboje nie mamy 100% przeczucia ... Czekamy na dziecko , a nie na konkretną płeć :)

Kazda z nas czeka na zdrowe dziecko a nie na plec :-) A to ze nieraz ktos marzy o dziewczynce a inny o chlopcu to nie znaczy ze bendziemy inaczej kochac to dziecko jak sie urodzi nie ta plec co sobie marzylysmy.

Oj przecież wiem i własnie o to mi chodzi ... ja nie wiem nawet czym mam jakies przeczucia . Staram sie o tym nie myśleć , żeby sie nie rozczarować . 28 Ide na wizyte to będzie już 17 tydz i 1 dzień to może pan doktor cos tam upatrzy ;) Ale to też nic pewnego , bo synuś z pierwszego małżeństwa mojego Kocura do 7 miesiąca ciąży miał być córcią :D

reklama
Ja dzisiaj stanelam na wage i 4kg na plusie :szok: tylko ze to bylo od razu po obiedzie to ma nadzieje ze jest troche mniej naprawde :-D.
W pierwszej ciazy przytylam jakies 13kg i mysle ze w tej tez tak bendzie...oby;-)
to idealnie przytylas! podobno tyle to idealny przyrost wagi, zdrowy dla dzidzi i niekrzywdzacy dla mamy - po porodzie duzo schodzi i zostaje tylko pare kilo do zrzucenia :)

Do góry