reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
Ja od poczatku ciąży jestem 4 kg na plusie . Mam taki typ urody że zbedne kilogramy odkładają mi sie na brzuchu w postaci oponek ... a teraz sprawiają wrażenie bardziej zaawansowanej ciaży :D Ale powiem szczersze że wcale sie tym nie przejmuję . wiem że po ciązy dam rade schudnąć . Lubie sie ruszać :)

Mój Kocur mówi że syn ... Ale oboje nie mamy 100% przeczucia ... Czekamy na dziecko , a nie na konkretną płeć :)

Kazda z nas czeka na zdrowe dziecko a nie na plec :-) A to ze nieraz ktos marzy o dziewczynce a inny o chlopcu to nie znaczy ze bendziemy inaczej kochac to dziecko jak sie urodzi nie ta plec co sobie marzylysmy.

Oj przecież wiem i własnie o to mi chodzi ... ja nie wiem nawet czym mam jakies przeczucia . Staram sie o tym nie myśleć , żeby sie nie rozczarować . 28 Ide na wizyte to będzie już 17 tydz i 1 dzień to może pan doktor cos tam upatrzy ;) Ale to też nic pewnego , bo synuś z pierwszego małżeństwa mojego Kocura do 7 miesiąca ciąży miał być córcią :D

reklama
Ja dzisiaj stanelam na wage i 4kg na plusie :szok: tylko ze to bylo od razu po obiedzie to ma nadzieje ze jest troche mniej naprawde :-D.
W pierwszej ciazy przytylam jakies 13kg i mysle ze w tej tez tak bendzie...oby;-)
to idealnie przytylas! podobno tyle to idealny przyrost wagi, zdrowy dla dzidzi i niekrzywdzacy dla mamy - po porodzie duzo schodzi i zostaje tylko pare kilo do zrzucenia :)

Do góry