reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
to jest jeszcze nic przed południem tak do 14 to jakaś masakra produkcyjna...aż się boję co będzie jak wszytkie w końcu wylądujemy na L4

reklama
hej,

również 16 tc i niecały kg na plusie ... :-) z synusiem przybrało mi się 20kg, więc mam nadzieję tego nie powtórzyć ... ale nigdy nie wiadomo :tak: w każdym razie nie oszczędzam się z jedzeniem ...

no proszę kolejny wstydliwy bobas, a moja córka właśnie dziś się ujawniła :-) pokazała co ma najlepsze !
Życzę wszystkim Lutóweczkom, aby spełniły się ich marzenia o zdrowym chłopcu lub dziewczynce ! Moje się dziś spełniło ... oby tak dalej :rofl2::happy:

hej,

również 16 tc i niecały kg na plusie ... :-) z synusiem przybrało mi się 20kg, więc mam nadzieję tego nie powtórzyć ... ale nigdy nie wiadomo :tak: w każdym razie nie oszczędzam się z jedzeniem ...

ja też warzywka i owoce na okrągło:-) słodycze odstawiłam zupełnie, bo to na ich widok miałam straszne mdłości:eek:

to fakt, na święta będzie pewnie niezły ruch, bo wtedy nasze pociechy bedą dość spore i pewnie większość lutówek będzie już na eLce.

reklama
ja wcinam gotowaną marchew, brokułe i kalafiora, biały serek (nałogowo), sałatkę z pomidora i ogórka (z przewagą ogórka), a na wędliny i smażone mięcho to patrzeć nie mogę

Do góry