reklama
może i ubyło:-) w każdym badź razie nie przybyło, ale znająć życie jeszcze to nadrobie
no proszę kolejny wstydliwy bobas, a moja córka właśnie dziś się ujawniła :-) pokazała co ma najlepsze !
Życzę wszystkim Lutóweczkom, aby spełniły się ich marzenia o zdrowym chłopcu lub dziewczynce ! Moje się dziś spełniło ... oby tak dalej
Życzę wszystkim Lutóweczkom, aby spełniły się ich marzenia o zdrowym chłopcu lub dziewczynce ! Moje się dziś spełniło ... oby tak dalej
hej,
również 16 tc i niecały kg na plusie ... :-) z synusiem przybrało mi się 20kg, więc mam nadzieję tego nie powtórzyć ... ale nigdy nie wiadomo w każdym razie nie oszczędzam się z jedzeniem ...
ja też warzywka i owoce na okrągło:-) słodycze odstawiłam zupełnie, bo to na ich widok miałam straszne mdłości
Mnie jakos terazna słodycze nie bierze ja juz to jabłuszko albo inny owoc, arbuz,wszytsko co lekkie i owocowe. Mięso fuj fuj fuj.ja też warzywka i owoce na okrągło:-) słodycze odstawiłam zupełnie, bo to na ich widok miałam straszne mdłości
reklama
Podziel się: