reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

piękna i romantyczna.... w tym wątku niekoniecznie rozważna

to my z nenar jak wielkoludy przy was, ja też 170 i przed ciążą 58 a teraz 63 ale ze 2 w cyckach hihihi, ale wziełam sie za siebie i codziennie z obiązeniem w postaci Roksany wale brzuszki doszłam juz do 80 u dupki tzn dupka w górę i dupka w dół

reklama
a ja bym chciala miec te 2kg w cyckach, nie mam ich zbyt duzych a jak przestalam karmic to sie jeszcze zmniejszyly :( a maz tak sie cieszyl ze juz mi takie wieksze zostana ;)

Byłam dzis u kolezanek w tej perfumerii w ktorej pracowałam. Chyba sie starzeje, bo dostałam od nich w prezencie krem lancoma przeciwzmarszczowy ;D ;D

jak skończe karmić to biore sie do roboty i ze zmarszczkami i cellulitem i ... jeszcze coś się znajdzie, a jutro przychodzi niania więc wyskocze sobie na basen

reklama
To ja coś jak domicela. Wzrost 170, ale wagi na razie nie podaję i w cycochach zazwyczaj rozm.42.
Jako panienka byłam deska i pamiętam , że się w Licheniu wymodliłam o cycki i Pan Bóg nie poskromił i teraz się martwię, że za duże, choć kształt miałam zawsze taki pełny, piłeczkowaty, więc nie narzekam.
żużaczku nie wierzę w Twój wzrost. Byłam pewna , że jesteś "kawał kobity". Jakoś nam to udowodnij. ;D

Do góry