reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

piękna i romantyczna.... w tym wątku niekoniecznie rozważna

a ja dzis zauważyłam że brzuszek mi troszkę zleciał ;) jak skńczę karmić, to ostra dietka, taka głodowa, no i aerobik koniecznie, ale na razie nie mam kiedy, a w pobliżu chyba nie ma nic takiego, na wage nie stawałam już dawno, więc może jutro rano przed śniadankiem sprawdzę ile wskazuje

reklama
ja sie nie musze wazyc po spodniach widze ze dobrze nie jest, tez dieta pt zrec mniej, ja juz nie karmie to moge, ale czy sie uda ??? oto jest pytanie

atol ja też nie wierzę w żadne kremy, pastylki i inne takie duperele, no chyba że herbatki na odchudzanie, ale po nich spędzam dzień w kibleku ::) ::) ::) a polecam herbatę czerwoną, bo przy niej można schudnąć, tylko trzeba pić tylko ją i wodę mineralną niegazowaną, nic więcej, ja schydłam dzięki niej parę kilo, ale nie wiem czy jak karmie piersią to można ja pić no i czy w takich ilościach

ja nie miałam problemu przed ciąża z wagą było 43-46 zależało od pory roku, no ale paliłam i czasami zamiast jeść coś to papierosek ::) ::) ::)

ja przed ciaza tez 45 kg i zero tendencji do tycia a terz jakas masakra, a no i nie pale w ogole wiec niestety tym sie nie odchudze :(

Ale dziwczyny chudziny jesteście, ja przed ciążą 50 kg czasami 51-52, przy wzrosie coś 164 i niestety tendencję do tycia mam.
Gaga - Majeczka nigdy nie będzie grubaskiem, jak mama taka szczupła, więc się wagą córci nie przejmuj :).

No to ja swojej wagi w ogóle nie piszę jeszcze wzrost ujdzie 168 ale moje kg ...hmmm
ale ostatnio na tvn style oglądałam program o anorektyczkach to z psychiką katastrofa nie mówiąc o ciele i w tym samym programie mówili ,że na świecie robią się popularne modelki Xsize , fakt nie chciałabym nosić xxl ale 34 też nie , jak się na studiach odchudzałam to mój organizm źle reagowal -koszmarne bóle głowy taakie migrenowe.

reklama
ja mam 155 wzrostu wiec waga 45 byla ok teraz nie wiem ile jest i wole nie wiedziec, ja nie chce wymieniac calej garderoby :mad:

Do góry