reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

piękna i romantyczna.... w tym wątku niekoniecznie rozważna

reklama
a mi wlasnie zapobiegawczo pomogl nie mam ani jednego rozstepa(nie wiem czy tak to sie odmienia) a stosowalam na poczatku ciazy zapobiegawczy a pod koniec ten na istniejace juz rozstepy. Ale jak widac wszystko zalezy od skory, nie zawsze to co jednemu pomaga drugiemu tez pomoze trzeba sprobowac :)

A mnie dotyczą wszystkie dolegliwości o których piszecie... :mad:
Mam wileki zad ;D celulit, rozstępy, lnieje i nie wiem co jeszcze hihih :laugh:
Brzuch mam strasznie zryty rozstępami, mimo smarowania się w ciązy zapobiegawczo, cała ciąze ich nie miałam na brzuchu tylko na biodrach, udach i nawet pod kolanami a na sam koniec ciązy wywaliło mi na brzuchu fuuujjjjj
Na celulit teraz stosuje Dove z serii ujędrniającej też jest z algami i smaruje nim pupcię i uda, ale dziś pierwszy dzien dopiero wiec nie moge jeszcze nic powiedziec o efektach.

A co do naszej piękności to mam pytanko, jak myslicie czy mamy karmiące mogą korzystać z solarium ??? ??? i czy to nie zaszkodzi dzidziusiowi ani mamusce?

O nie ! na solarium byłam 2 razy i jakoś mnie to nie rajcuje , no fakt nie wygląda się blado ale skóra się szybciej wysusza i to jest duży minus , robią się niepotrzebne zmarszczki , bardzo młode dzewczyny o tym nie myślą bo tego nie widać jak jest skóra napięta i super wygląda, ja sama mam problem ze skórą na łydkach właśnie od opalania jak nie posmaruję balsamem to się robi jak u krokodyla.
I moja opinia jest taka,że jak się opalać to tylko naturalnie bo wtedy ta opalenizna nie jest taka marchewkowa , apropo moja mama wróciła z Egiptu i jest strzaskana na piękny odcień brązu , który tylko można nad morzem opalić.

mi po fissanie udało się prawie uniknąć rozstępów, jak widać to raczej zależy od skłonności nie od kremów ale zawsze warto czymś tą naszą skórkę wspomóc.

allllle przypomniałyście mi że istnieje coś takiego jak solariu, gdyby nie te mrozy to juz jutro bym polazła ale tak to poczekam jak trochę zelży bo nie chce mi się wyjść

i co na 100% to wypróbuję tego specyfiku żużaczkowego, ile razy dziennie to trzeba smarowac?

anika rano i wieczorem ale to bardzo szybko idzie bo to taki zelik i nie trzeba przy tym masazu robic byle tylko peeling raz w tygodniu no i nakaldac od dołu do góry

to ja nie moge narzekac bo po ciązy zostało mi tylko dziecko ;D az sama jestem zdziwiona, ale Mustele tez stosowałam i masło kakaowe i polecam mustele na rozstępy!
A na włoski Dermene !!!
A co do solarium to słyszałam, ze karmiące piersią nie mogą !!

a ja na solarium byłam
za tydzień wracam do pracy i chciałam złapać trochę koloru żeby pozbyc się tego trupio-bladego odcieniu na twarzy.
Miałam trochę stresu ale opalałam się w kostiumie - chodzi głównie o to żeby zakryć piersi no i po solarium od razu prysznic żeby dziecku nie śmierdzieć spaloną skórą ;D

reklama
dokladnie co do tych cen to dermena 27,89 vichy szampon 36,60 a ampulki 138,99 ale teraz jakos ich nie ma nie wiem co sie dzieje
sluchajcie jestem zalamana bo przytylam ::) Po ciazy doszlam do siebie ale teraz znow przez zime i to ciagle podzeranie nie mieszcze sie znow w moja garderobe, najgorsze ze nie wierze w zadne leki odchudzajace :(, no moze tylko te na recepte sa skuteczne

Do góry