reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

piękna i romantyczna.... w tym wątku niekoniecznie rozważna

domicela i zuzaczku dołączam się do wielkich dup ;) ponoc seksownych :p i prosze i sposób żeby tego seksu się troszke pozbyć

reklama
sex zwalczaj sexem ;D ;D
jak poznałam Tomasza to w ciagu miesiaca schudłam 10kilo!!!!.... taka byłam wyposzczona.....mmmm....a ile pomysłów sie miało... ;D ;D ;D ;D

u mnie dupa w normie ale brzuch jak w 5 m-cu, i co z tym zrobić?
pytałam o basen na głównym, wiecie czy można przy karmieniu?

U mnie tyłek też trochę urósł więc się dołączam, chociaż ja wolałabym zmniejszyć brzuch. Anikawi wiem co czujesz:(

A jeżeli chodzi o szampon vichy to mi udało się kupić na promocji w aptece, że za 35 zł miałam jeden + drugi mniejszy gratis.

reklama
Ja nawet wagowo to w ciągu 6 tygodni od porodu wszystko straciłam ale niedawno znowu przytyłam - 4 kg i waga stoi. Liczę, że może teraz kiedy nie jem czekolady, kakao orzechów to trochę schudnę a do brzuszków nie mogę się zmobilizować :mad: :mad:.

Do góry