reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pediatra - zalecenia

ja tam dziękuję ale nie chcę żeby waga dzieci była porównywana. a jeśli już to na wątku ukrytym bo nie chcę tutaj kolejnych julek które wyskakują z jakimiś dziwnymi tekstami...

Olcia od ostatniego szczepienia przytył 600 gram :)

reklama
Wiesz co Olcia na bank przystopuje bo dzieci zaczynają się coraz więcej ruszać, a jak Ty pisałaś że Klara do raczkowania się przymierza to zobaczysz :)

OJ bolą bolą nasza też niezły klocuszek teraz mamy 12tyg przerwe w szczepieniu ze względu na wczesniejsze szczepienia Hexą wiec do lekarza
idziemy dopiero w sierpniu a małej juz nie zważe na naszej wadze za duża sie zrobiła na rekach wychodzi mi ok 8500-9000 gram ;)

a była jedna taka co Olci Karollowej się czepiała...

ile wasze dzieciaczki mają cm długości w stópkach? mój ma 10 cm :) i wydaje mi się że to strasznie dużo i ciągle muszę mu kupować większe skarpeteczki...

reklama
Wiktorek pieknie waży.

A my zapisałyśmy sie wreszcie na szczepienie na 9 sierpnia. Tylko nie wiem jak ja będą teraz szczepić. Czy wszystko sie przesunęło o 3 miesiące, czy te szczepionki co powinny być podane w 5 miesiącu też będą teraz. Pożyjemy zobaczymy,.

Do góry