reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pediatra - zalecenia

reklama
Ja wczoraj dzwonilam do prywatnego pediatry super gościu powiedziałam co i jak i chciałam by przyjechał dziś ale mówił
że teraz dużo jest wirusowych zapaleń i jeśli nie ma gorączki u nas było wczoraj 37st to moge podawac syropek drosetux 2x po 1/2 łyżeczki, wapno
w syropku 2xpo 1/2 łyżeczki cebion 2x po 4 kropelki i witC raz po 6-8 kropelek jak nie bedzie poprawy to przyjedzie Ja teraz wit D w ogóle nie daję mała jest od 10-16.00 na dworzu pod parasolem ale zawsze słonko ją lekko ogrzeje!

Kacha107 moja Natalka tez dzisiaj rano miała sucha pieluche po 6 godz snu
ale pozniej nadrobila :)
Zyczymy zdrówka wszystkim zakatarzonym bobaskom :)

Jeju Magduska- jak Wam fajnie nad tym morzem. Moja siostra też miszka w Gdyni i mam zamiar się do niej wybrać w lato (jak mężulo urlop dostanie). Jeremi też ma lekki katarek. Nie byliśmy jeszcze u pediatry, ale zaserwuję mu zaraz wit. C. Chyba taki sezon katarkowy..

reklama

może nie chora ale lekki katarek ma jednak już coraz lepiej kurcze zimą nie chorowała a teraz ją wzięlo :(

Karolla, bo zimą pogoda konkretna iwiadomo jak dziecko ubrać, a teraz...
W samochodzie gorąco, w foteliku ciasno to plecki wilgotne, a potem wiaterek i katar gotowy.
Teraz to bardzo uważam żeby coś narzucać mu na plecy jak wyjmuje go z auta.

Do góry