reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pediatra - zalecenia

reklama
Karolla jak Olcia?Marika ma katarek dalej i dalej kicha,ale goraczki nie ma
no to Olcia musi byc slicznie strzaskana skoro tyle na dworzu godzin spedza...

Hej, nasze chore biedactwa, wracajcie do zdrowia! Bo pogoda śliczna, nic tylko wylegiwać się w cieniu, ewentualnie spacerowac z wózkiem (bo dzieckonie będzie spać w wózku który się nie porusza ::))
A Irenka nadal nie chce jesc w dzien - jak nie poje, to nadrabia w nocy. W sklepie dzieciowym ostatnio zaczepiła mnie jedna pani z okrzykiem "oooch, jakie ona ma CHUDE te rączki, jeju jeju..." gggrrrrr

kacha107 pisze:
Karolla jak Olcia?Marika ma katarek dalej i dalej kicha,ale goraczki nie ma
no to Olcia musi byc slicznie strzaskana skoro tyle na dworzu godzin spedza...
jest już poprawa nie kicha w ciagu dnia tylko po nocy ściągnęlam jej troszkę białych glutków fridą nadal daję jej calcium w syropku o smaku
bananowym heh pamietam jak sama kiedyś jako dziecko to piłam no i witC plus ten syropek bo jej coś rzeziło a teraz jest już ok!
Kurcze mąż kupił wczoraj parasolke do wózka bo skumałam że nasz ogrodowy parasol przepuszcza słońce nie wiem czemu myślałam
że jest słońcoszczelny ;D i dlatego jesteśmy opalone pomimo tego że cały dzień w cieniu ;)

chyba kupie jej jakiś przezroczysty smoczek bo tak wygląda po spaniu ze smokiem ( na buzi ma faktor 25 )

Karolla... :laugh: pod przeźroczystym smoczkiem tez się Olcia nie opali ;D. My jestesmy z Marysią obie równomiernie śnieżnobiałe. U mnie juz tak zostanie, bo Myszę to może teściowa nieco podsmaży :D.

Gorąc znowu masakryczny, na spacer dopiero wieczorem sie wybierzemy... :(

Remeny moja Natalka mimo ze duzo je do grubasków tez nie nalezy
nasluchalam sie juz jaka ona chuda i czy czasem za malo nie wazy
tylko ze mnie molestuje tymi tektami tesciowa,nie moge juz sluchac jakie to jej dzieci
byly pulchniutkie

aneta998 pisze:
mnie molestuje tymi tektami tesciowa,nie moge juz sluchac jakie to jej dzieci
byly pulchniutkie

Hehe, obie babcie dawno nie widziały małej, dlatego narazie cisza. Ale niebawem będzie najazd obu babć, wiec nasłucham się na pewno. Już teraz dyskretnie sugerują że głodzę dziecko, bo kto to widział żeby cztery miesiące na samej piersi ???

reklama
Do góry