reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pediatra - zalecenia

reklama
Ja wczoraj dzwonilam do prywatnego pediatry super gościu powiedziałam co i jak i chciałam by przyjechał dziś ale mówił
że teraz dużo jest wirusowych zapaleń i jeśli nie ma gorączki u nas było wczoraj 37st to moge podawac syropek drosetux 2x po 1/2 łyżeczki, wapno
w syropku 2xpo 1/2 łyżeczki cebion 2x po 4 kropelki i witC raz po 6-8 kropelek jak nie bedzie poprawy to przyjedzie Ja teraz wit D w ogóle nie daję mała jest od 10-16.00 na dworzu pod parasolem ale zawsze słonko ją lekko ogrzeje!

Kacha107 moja Natalka tez dzisiaj rano miała sucha pieluche po 6 godz snu
ale pozniej nadrobila :)
Zyczymy zdrówka wszystkim zakatarzonym bobaskom :)

Jeju Magduska- jak Wam fajnie nad tym morzem. Moja siostra też miszka w Gdyni i mam zamiar się do niej wybrać w lato (jak mężulo urlop dostanie). Jeremi też ma lekki katarek. Nie byliśmy jeszcze u pediatry, ale zaserwuję mu zaraz wit. C. Chyba taki sezon katarkowy..

reklama

może nie chora ale lekki katarek ma jednak już coraz lepiej kurcze zimą nie chorowała a teraz ją wzięlo :(

Karolla, bo zimą pogoda konkretna iwiadomo jak dziecko ubrać, a teraz...
W samochodzie gorąco, w foteliku ciasno to plecki wilgotne, a potem wiaterek i katar gotowy.
Teraz to bardzo uważam żeby coś narzucać mu na plecy jak wyjmuje go z auta.

Do góry