reklama
blond
mama dwoch urwiskow
asiu my tez trzymamy kciuki za marcelka i napisz szybciutko jakie sa wyniki#
a my juz po tym bilansie i emilka wazy 6460 i ma 60,5 cm , obwod glowki 40 cm
na szczepionce byla tak grzeczna , ze nawet nie mruknela jak pani doktor ja w udko uklula ale jestem z niej dumna aha
i jeszcze na koniec powiedziala pani , ze wszystko jest wspaniale i chciala zobaczyc jej buzke a tam swieci sie cos bialego zabki juz sa tak blisko ,ze to chyba juz niedlugo a jak mi sie temu uda zrobic zdjecie to sie pochwalimy
a my juz po tym bilansie i emilka wazy 6460 i ma 60,5 cm , obwod glowki 40 cm
na szczepionce byla tak grzeczna , ze nawet nie mruknela jak pani doktor ja w udko uklula ale jestem z niej dumna aha
i jeszcze na koniec powiedziala pani , ze wszystko jest wspaniale i chciala zobaczyc jej buzke a tam swieci sie cos bialego zabki juz sa tak blisko ,ze to chyba juz niedlugo a jak mi sie temu uda zrobic zdjecie to sie pochwalimy
Aska K
Mama Marcelka:)
Dziewczyny, czy ktoras sie zna na wynikach krwi? Mam juz wyniki Marcelka...z tego co widze to wszedzie miesci sie w normie, tylko limfocyty ma 62,4%L, a norma to 35-60%L. Czy to moze byc spowodowane tym jego przeziebieniemz przed miesiaca?
A na wymazie krwi to sie wcale nie znam....
Szukam w necie, ech
Oszaleje!!!
A na wymazie krwi to sie wcale nie znam....
Szukam w necie, ech
Oszaleje!!!
Madzia_S
Matka Polka
Aśka, się nie denerwuj. Sprawdziłam i podwyższone limfocyty mogą świadczyc o przebytej infekcji. Chyba raczej nie ma się czym martwić
Aska K
Dzieki Magda, tez cos tam znalazlam Mam nadzieje, ze sie potwierdzi przypuszczenie pediatry, ze ta powiekszona sledzionka to wynik przebytej infekcji. Rano do lekarza, tylko znowu nocka nieprzespana
Aska K
Remeny, a znasz sie na tym calym rozmazie krwi? Bo mam jeszcze cos takiego:
GRANULOCYTY:
Paleczkowate 2%
Podzielone 29%
Kwasochlonne 2%
LIMFOCTYTY:
Limfocyty 61%
MONOCYTY:6
Ocena krwi ...nie moge rozczytac....costam czerwonych...prawidlowa.
Wiem, ze nie powinnam sama analizowac wynikow...
GRANULOCYTY:
Paleczkowate 2%
Podzielone 29%
Kwasochlonne 2%
LIMFOCTYTY:
Limfocyty 61%
MONOCYTY:6
Ocena krwi ...nie moge rozczytac....costam czerwonych...prawidlowa.
Wiem, ze nie powinnam sama analizowac wynikow...
S
Szczęściara20
Gość
Asia ochłoń ochłoń jest napewno dobrze Marcelek jest taki sliczny ze wszystko musi być dobrze
Aska K
Ochlone, jak bede NA PEWNO wiedziala, ze jest wszystko dobrze...
reklama
Podziel się: