reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pediatra - zalecenia

reklama
asiu my tez trzymamy kciuki za marcelka i napisz szybciutko jakie sa wyniki#

a my juz po tym bilansie i emilka wazy 6460 i ma 60,5 cm , obwod glowki 40 cm
na szczepionce byla tak grzeczna , ze nawet nie mruknela jak pani doktor ja w udko uklula ale jestem z niej dumna aha
i jeszcze na koniec powiedziala pani , ze wszystko jest wspaniale i chciala zobaczyc jej buzke a tam swieci sie cos bialego zabki juz sa tak blisko ,ze to chyba juz niedlugo a jak mi sie temu uda zrobic zdjecie to sie pochwalimy

Dziewczyny, czy ktoras sie zna na wynikach krwi? Mam juz wyniki Marcelka...z tego co widze to wszedzie miesci sie w normie, tylko limfocyty ma 62,4%L, a norma to 35-60%L. Czy to moze byc spowodowane tym jego przeziebieniemz przed miesiaca?
A na wymazie krwi to sie wcale nie znam....
Szukam w necie, ech
Oszaleje!!!

Dzieki Magda, tez cos tam znalazlam:) Mam nadzieje, ze sie potwierdzi przypuszczenie pediatry, ze ta powiekszona sledzionka to wynik przebytej infekcji. Rano do lekarza, tylko znowu nocka nieprzespana:(

Asia, limfocyty sa minimalnie podwyższone, nie ma sie czym martwić. Głowa do góry! Buziaki dla Marcelka!

Remeny, a znasz sie na tym calym rozmazie krwi? Bo mam jeszcze cos takiego:
GRANULOCYTY:
Paleczkowate 2%
Podzielone 29%
Kwasochlonne 2%
LIMFOCTYTY:
Limfocyty 61%
MONOCYTY:6
Ocena krwi ...nie moge rozczytac....costam czerwonych...prawidlowa.
Wiem, ze nie powinnam sama analizowac wynikow...

reklama
Właśnie wróciłyśmy ze szczepienia. Klara dzielnie to zniosła i tylko troszkę płakała. Jest zdowiutka. Nasz klocuszek waży już 7430 i mam nadzieję, że teraz przystopuje z wagą, bo rączki mamusię bolą :)

Do góry