reklama
Kachna321bum
Fanka BB :)
Aśka, jak lekarka mówiła, żeby się nie martwić to widocznie, to normalka po infekcji, a w ramach pocieszenia proponuję schaboszczaka, z ziemniakami polanymi skwarkami i jakąś surówkę. Obojgu na zdrówko wyjdzie
Chyba zgłodniałam
Chyba zgłodniałam
Aska K
Mama Marcelka:)
Kachna, a co miala powiedziec, zeby sie martwic?
Ziemniaczki mlode zjedzone, do tego miesko gotowane i suroweczka:marchewka z jabluszkiem. Jem tylko dla mojego dziecka
Ziemniaczki mlode zjedzone, do tego miesko gotowane i suroweczka:marchewka z jabluszkiem. Jem tylko dla mojego dziecka
Asia, nie martw sie. Irenka jest trzy tygodnie po chorobie i przytyła tylko 250g. Mi też lekarka mówiła żeby sie nie martwić, bo takie małe dzieciaczki długo dochodzą do siebie po chorobie, ważne że przybieraja na wadze, są silne i zadowolone. A jak widziałam na ostatnich zdjęciach, Marcelek nie wygląda na smutnego i osłanbionego
Głowa do góry!
Głowa do góry!
nikita000
AGATKA
Asia - będzie wszystko dobrze. :-* Najważniejsze, że mały przybiera na wadze, gorzej jakby tracił. Poza tym kochana dowiedz się czy koniecznie dziecko musi być naczczo - bo mój Piotruś ma ciagle morfologię badaną i nigdy nie musiałam go głodzić zawsze po jedzeniu miał robioną. Co najwyżej więcej picia kazali mi podawać żeby krew nie była taka gęsta bo u niego żył nie mogą znaleść i kiepsko krew leci (gęsta)
Aska K
Mama Marcelka:)
Dzieki Dziewczyny...ja i tak dzisiaj cala w nerwach...za to Marcelek wylulany za wszystkie czasy caly dzien na raczkach pisnie...mamusia cycusia albo na raczki...
Rybko, mowila dziaiaj pediatra, ze ma byc 4 godz po jedzeniu. A powiedz mi skad Piotrusiowi pobieraja krewke? z raczki, nozki, paluszka? Boze jak ja sie boje
Nie martwie sie tak ta jego waga, bo ja jak bylam mala, bylam chudziutka, praktycznie do 15 roku zycia jak palec. Martwi mnie ta sledziona powiekszona
Rybko, mowila dziaiaj pediatra, ze ma byc 4 godz po jedzeniu. A powiedz mi skad Piotrusiowi pobieraja krewke? z raczki, nozki, paluszka? Boze jak ja sie boje
Nie martwie sie tak ta jego waga, bo ja jak bylam mala, bylam chudziutka, praktycznie do 15 roku zycia jak palec. Martwi mnie ta sledziona powiekszona
reklama
S
Szczęściara20
Gość
Asia wszytsko bedzie dobrze krewke bedą pobierać tam gdzie jest widoczna żyłeczka , Moja Oliweczka miała z raczki. MOja Oliwka te z dostała katar jestem wkur........... bo ostatnim razem jak miała wylądowalismy w szpitalu. Ale teraz jest większa zdecydowanie i płucka tez noi nosi sie ją do góry. haaaaa ale jakiego mam niusa Oliwka waży 7800:-) szok!!!!!!!!!!!!!! jak ją zważyłam. Robi sie grubasek:-)
Asiu jeszcze raz nie denerwuj się bo bedziesz się jeszze gorzej czuć...... Głowa do góry
Asiu jeszcze raz nie denerwuj się bo bedziesz się jeszze gorzej czuć...... Głowa do góry
Podziel się: