reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pediatra - zalecenia

reklama
Aśka, jak lekarka mówiła, żeby się nie martwić to widocznie, to normalka po infekcji, a w ramach pocieszenia proponuję schaboszczaka, z ziemniakami polanymi skwarkami i jakąś surówkę. Obojgu na zdrówko wyjdzie :D

Chyba zgłodniałam :p

Kachna, a co miala powiedziec, zeby sie martwic?
Ziemniaczki mlode zjedzone, do tego miesko gotowane i suroweczka:marchewka z jabluszkiem. Jem tylko dla mojego dziecka:(

Asia kochana nie martw sie Marcelek to dzielny chłopak i szybko dojdzie do siebie ;) Buziaczki dla niego ode mnie i Olci! :-* :-* :-*

Asia, nie martw sie. Irenka jest trzy tygodnie po chorobie i przytyła tylko 250g. Mi też lekarka mówiła żeby sie nie martwić, bo takie małe dzieciaczki długo dochodzą do siebie po chorobie, ważne że przybieraja na wadze, są silne i zadowolone. A jak widziałam na ostatnich zdjęciach, Marcelek nie wygląda na smutnego i osłanbionego :)
Głowa do góry!

Asia - będzie wszystko dobrze. :-* Najważniejsze, że mały przybiera na wadze, gorzej jakby tracił. Poza tym kochana dowiedz się czy koniecznie dziecko musi być naczczo - bo mój Piotruś ma ciagle morfologię badaną i nigdy nie musiałam go głodzić zawsze po jedzeniu miał robioną. Co najwyżej więcej picia kazali mi podawać żeby krew nie była taka gęsta bo u niego żył nie mogą znaleść i kiepsko krew leci (gęsta) :D

Asiu wszystko będzie dobrze. Trzymaj się. Ślemy buziaki dla Marcelka i dla Ciebie :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Dzieki Dziewczyny...ja i tak dzisiaj cala w nerwach...za to Marcelek wylulany za wszystkie czasy:) caly dzien na raczkach:) pisnie...mamusia cycusia albo na raczki...
Rybko, mowila dziaiaj pediatra, ze ma byc 4 godz po jedzeniu. A powiedz mi skad Piotrusiowi pobieraja krewke? z raczki, nozki, paluszka? Boze jak ja sie boje:(
Nie martwie sie tak ta jego waga, bo ja jak bylam mala, bylam chudziutka, praktycznie do 15 roku zycia jak palec. Martwi mnie ta sledziona powiekszona:(

reklama
Asia wszytsko bedzie dobrze krewke bedą pobierać tam gdzie jest widoczna żyłeczka , Moja Oliweczka miała z raczki. MOja Oliwka te z dostała katar jestem wkur........... bo ostatnim razem jak miała wylądowalismy w szpitalu. Ale teraz jest większa zdecydowanie i płucka tez noi nosi sie ją do góry. haaaaa ale jakiego mam niusa Oliwka waży 7800:-) szok!!!!!!!!!!!!!! jak ją zważyłam. Robi sie grubasek:-)
Asiu jeszcze raz nie denerwuj się bo bedziesz się jeszze gorzej czuć...... Głowa do góry

Do góry