reklama
blond
mama dwoch urwiskow
pierwsze 4 nazywaja sie infarix hexa
nastepne dwie priorix
potem mutagrip
i ta ostatnia Varilrix
nastepne dwie priorix
potem mutagrip
i ta ostatnia Varilrix
dytek
Fanka BB :)
Antares77 pisze:Dzielna Mama dytek tak trzymać
Dzięki, też jestem z siebie dumna, tym bardziej że dość dawno nie prowadziłam samochodu, a tu byłam odpowiedzialne za dwie kochane duszyczki ;D
dytek
karola7 pisze:dytek a jak wygladają te krosteczki? Da sie zrobic fotkę? To może bym porównała czy to podobne. Bo ja sama nie wiem co z Igą. Buzia spryszczona - po spacerze było jeszcze gorzej (a przed smarowalismy się kremem).
Dzisiaj to wygląda ciutkę lepiej, było troszkę bardziej czerwone. Wstawiam kilka zdjęć i nie zmniejszam bo nie byłoby chyba nic widać.
karola7
Dytek - kochana jesteś. U nas na szyjce podobne, ale na buzi troszke inne. Więc to chyba jednak nie uczulenie na kosmetyki. No nic w poniedzialek do pediatry to moze sie wyjasni.
A Paulince współczuje, bo chyba ją to musi swedzieć - biedaczek.
A Paulince współczuje, bo chyba ją to musi swedzieć - biedaczek.
My po badaniach, stawy biodrowe i usg brzuszka - w porządku, bilirubina spada, huraaa! I dziecina jakby mniej żółta Usg stawów oczywiscie odpłatnie, bo terminy wzięte z kosmosu, na usg brzuszka dostałysmy skierowanie. Dwa razy badałysmy poziom bilirubiny, w przychodni normalnie pobieraja krew z żyły, ale jak tu takiemu maleństwu wkłuć się w żyłkę? Po badaniach w szpitalu miała siniaki na łapkach przez trzy tygodnie No i pojechaliśmy pobierac krew z paluszka, nie obeszlo się bez płaczu ale na pewno było lepiej i szybciej niż z żyły. Ale oczywiście też odpłatnie... Uwielbiam naszą służbę zdrowia (kurde, sama pracuje w służbie zdrowia, wwrrrrr)
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
moje kochane Dytek i karola7 moj maly mial takie same po cos na l - w szpitalu go smarowali tym zamiast oliwka, poza tym takie cos wyskakuje mojemu jak lezy na pieluszce - powaznie, teraz nie klade mu pod buzie piluchy i nic nie ma...a buzie zaczelam przemywac sola fizjologiczna a nie gotowana wodą.....taka sol to taniocha jedna ampulka 30 groszy
No i my po wizycie u pediatry.
Wazy 5 kilosków, czyli w normie. I dokarmiany dutlą co 3 godziny i niech mi ktoś powie,żeby tylko był na cycu! wrrrrr >
Poza tay jestem taka wkur... , bo okazało się, że coś nie halo jest w jamie brzusznej. Tylko zapomnieli mi o tym powiedzieć w szpitalu ( a wchodzac do sali pani powiedziała, że jest wszystko ok. A spróbuj coś w tej książeczce przeczytać! O0 Doczytałam że do kontroli w 6 tygodniu) wrrrr. Pediatra powiedziała, że pewnie źle to USG zrobili, ale to mnie wcale nie pocieszyło.
A żeby tego było mało to jeszcze musimy odwiedzić neurologa, bo mały się telepie. Czasami na taki odruch. W szpitalu dostawał na to telepanie magnez.Później miał odstawione i znowu się zaczęło.
No nic cieszyć się tylko, że udało mi się zapisać dziecko dziś do neurologa, a jutro na usg jamy brzusznej i to w naszej służbie zdrowia!
Wazy 5 kilosków, czyli w normie. I dokarmiany dutlą co 3 godziny i niech mi ktoś powie,żeby tylko był na cycu! wrrrrr >
Poza tay jestem taka wkur... , bo okazało się, że coś nie halo jest w jamie brzusznej. Tylko zapomnieli mi o tym powiedzieć w szpitalu ( a wchodzac do sali pani powiedziała, że jest wszystko ok. A spróbuj coś w tej książeczce przeczytać! O0 Doczytałam że do kontroli w 6 tygodniu) wrrrr. Pediatra powiedziała, że pewnie źle to USG zrobili, ale to mnie wcale nie pocieszyło.
A żeby tego było mało to jeszcze musimy odwiedzić neurologa, bo mały się telepie. Czasami na taki odruch. W szpitalu dostawał na to telepanie magnez.Później miał odstawione i znowu się zaczęło.
No nic cieszyć się tylko, że udało mi się zapisać dziecko dziś do neurologa, a jutro na usg jamy brzusznej i to w naszej służbie zdrowia!
reklama
Podziel się: