reklama
dytek
Fanka BB :)
Ja byłam dziś u pediatry, bo mała jest cała kropiata, tzn. główka, twarz, klatka piersiowa i ramionka. Myslałam, że to trądzik, ale lekarka wyprowadziła mnie z błędu, że to ani skaza białkowa, ani trądzik, tylko jakieś uczulonko. Na jedzenie chyba nie, bo moja dieta jest dość uboga, bez typowych alergenów. Więc stanęło, że może to być mydełko Bobas-w kostce (mimo,że do twarzy mydełka nie używaliśmy), bo faktycznie zaczełam go używać do kąpieli od jakiś 3 tyg. Mam kąpać Paulinkę na zmianę w nadmanganianie potasu i krochmalu, oraz dostałam maść na zamówienie- do pielęgnacji, bez sterydów. Zobaczymy, ale podobno ten nadmanganian jest rewelacyjny na takie rzeczy (tak mi powiedziała dziewczyna w przychodni- była z 8-m-czną córcią).
Cała ta wyprawa kosztowała mnie trochę nerwów, bo babcia pojechała do domciu i nie miałam z kim zostawić Natalki, więc zapakowałam obie córcie w auto i w drogę. Ale nie było tak źle ;D.
Cała ta wyprawa kosztowała mnie trochę nerwów, bo babcia pojechała do domciu i nie miałam z kim zostawić Natalki, więc zapakowałam obie córcie w auto i w drogę. Ale nie było tak źle ;D.
Dzielna Mama dytek tak trzymać
Misia - nie wim ale podałaś dwie ceny a u nas jest Infanrix i koniec.Nic wiecej - jedna cena.No ale może u Was jakos rozbijają
Karolla a była jakas reakcja na ta szczepionke u Oli?
Misia - nie wim ale podałaś dwie ceny a u nas jest Infanrix i koniec.Nic wiecej - jedna cena.No ale może u Was jakos rozbijają
Karolla a była jakas reakcja na ta szczepionke u Oli?
blond
mama dwoch urwiskow
a u nas szczepia dzieci dopiero w trzecim miesiacu juz nic nie rozumiem
Antares no właśni najfajniejsze że nie było reakcji znaczy sie nie było gorączki ani marudzenia wieczorem nawet za wczasu apap kupiłam dla
niemowląt ale był niepotrzebny super sie przyjęła!
Blond w Polsce szczepienia pierwsze są w szpitalu a następne po 6 tyg i kolejne znowu po 6 tyg a u was inaczej? hmmm
niemowląt ale był niepotrzebny super sie przyjęła!
Blond w Polsce szczepienia pierwsze są w szpitalu a następne po 6 tyg i kolejne znowu po 6 tyg a u was inaczej? hmmm
blond
mama dwoch urwiskow
karolla jak widze u maurice w ksiazeczce pierwszy mial jak mial trzy miesiace 6 w 1
druga jak mial 5 miesiecy 6 w 1
potem jak mial 7 miesiecy 6 w 1
nastepna jak mial 16 miesiecy 6 w 1
pozniej jak mial 18 miesiecy 3 w 1
pozniej jak mial 20 miesiecy 3 w 1
potem jak mial 2 latka i 11 miesiecy
i teraz mial na grype
tak to u nas wyglada do 5 roku zycia
blond
mama dwoch urwiskow
i to wszystko w udo nie w pupe i nie w raczke
reklama
blond
mama dwoch urwiskow
blond pisze:Blond w Polsce szczepienia pierwsze są w szpitalu a następne po 6 tyg i kolejne znowu po 6 tyg a u was inaczej? hmmm
karolla jak widze u maurice w ksiazeczce pierwszy mial jak mial trzy miesiace 6 w 1
druga jak mial 5 miesiecy 6 w 1
potem jak mial 7 miesiecy 6 w 1
nastepna jak mial 16 miesiecy 6 w 1
pozniej jak mial 18 miesiecy 3 w 1
pozniej jak mial 20 miesiecy 3 w 1
potem jak mial 2 latka i 11 miesiecy
i teraz mial na grype
tak to u nas wyglada do 5 roku zycia
Podziel się: