reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pediatra - zalecenia

reklama
Szczesciara, u nas tez czasami pojawiaja sie zielone kupska, ale... ja sie tym nie przejmuje. Dziciaczki jedza teraz juz tyle przeroznych rzeczy, ze kupka czasami moze sie roznic od tej wymarzonej ;-)
Ja patrze wtedy, czy mala nie przejawia jakis innych niepokojacych oznak. Jesli widze, ze nic jej nie jest (a tak jest zawsze), odpuszczam sobie martwienie sie :-)

Szczesciara20 nasz maly tez czasem robi zielone kupki, ale tak jak pisze Kira to zalezy od tego co dzieciaczki jedza :tak: Wczoraj Patiemu bardzo smakowaly buraczki, slicznie zjadl cala miche :-) No a dzisiaj rano z pieluszki "wysypaly" sie ciemne bobeczki :laugh2:

Qrde, byliśmy z młodym w środe u pediatry z tą jego chorobą bo temperatura wogóle nie spadała, ewentualnie po do kilku czopku schodziła o stopień. Stwierdziła ze jezeli ma gorączke od poniedziałku to raczej nie jest 3-dniówka bo juz by go wysypało i zaopiniowała infekcję dróg oddechowych, bo troche chrypiał - dostaliśmy antybiotyk :(
A dzisiaj rano moje dziecie wygląda jak ciapek (brzuch, buzia, szyja, głowa) a po temperaturze ani śladu (od 24h bez czopka)...
Ide dzis na kontrole, mam nadzieje ze to były dwie choroby na raz bo chyba się znerwuje ze nafaszerowałam dzieciaka chemią :(

wCZORAJ Ola została z Tomkiem gdy byłam u fryzjera, pokazałam Tomkowi co ma ubrac małej jak będą mszli na spacer i na myśl by mi nie przyszło że skoro nie powiedziałam mu o kurtce to jej nie założy :no: no i mała była ubrana w ciepły dresik, czapkę i buciki ale bez kurtki i dziś ma katarek a jak widzi fridę do ryczy w niebogłosy chociaż kiedyś nie było takiej reakcji :no: daje witC zobaczymy czy przejdzie !

reklama
Do góry