reklama
S
Szczęściara20
Gość
Mam do was pytanie moja Oliwka od kilku dni robi zielone kupy ale raz dziennie i nawet rzadkie nie wiecie dlaczego????
Szczesciara, u nas tez czasami pojawiaja sie zielone kupska, ale... ja sie tym nie przejmuje. Dziciaczki jedza teraz juz tyle przeroznych rzeczy, ze kupka czasami moze sie roznic od tej wymarzonej ;-)
Ja patrze wtedy, czy mala nie przejawia jakis innych niepokojacych oznak. Jesli widze, ze nic jej nie jest (a tak jest zawsze), odpuszczam sobie martwienie sie :-)
Ja patrze wtedy, czy mala nie przejawia jakis innych niepokojacych oznak. Jesli widze, ze nic jej nie jest (a tak jest zawsze), odpuszczam sobie martwienie sie :-)
A
*Anetka*
Gość
Szczesciara20 nasz maly tez czasem robi zielone kupki, ale tak jak pisze Kira to zalezy od tego co dzieciaczki jedza Wczoraj Patiemu bardzo smakowaly buraczki, slicznie zjadl cala miche :-) No a dzisiaj rano z pieluszki "wysypaly" sie ciemne bobeczki
Qrde, byliśmy z młodym w środe u pediatry z tą jego chorobą bo temperatura wogóle nie spadała, ewentualnie po do kilku czopku schodziła o stopień. Stwierdziła ze jezeli ma gorączke od poniedziałku to raczej nie jest 3-dniówka bo juz by go wysypało i zaopiniowała infekcję dróg oddechowych, bo troche chrypiał - dostaliśmy antybiotyk
A dzisiaj rano moje dziecie wygląda jak ciapek (brzuch, buzia, szyja, głowa) a po temperaturze ani śladu (od 24h bez czopka)...
Ide dzis na kontrole, mam nadzieje ze to były dwie choroby na raz bo chyba się znerwuje ze nafaszerowałam dzieciaka chemią
A dzisiaj rano moje dziecie wygląda jak ciapek (brzuch, buzia, szyja, głowa) a po temperaturze ani śladu (od 24h bez czopka)...
Ide dzis na kontrole, mam nadzieje ze to były dwie choroby na raz bo chyba się znerwuje ze nafaszerowałam dzieciaka chemią
Kachna321bum
Fanka BB :)
A u nas jak się skończył antybiotyk na drogi moczowe to Jasia kaszel dopadł. cholera, od wczoraj chrycha, idziemy o 15 do lekarza
wCZORAJ Ola została z Tomkiem gdy byłam u fryzjera, pokazałam Tomkowi co ma ubrac małej jak będą mszli na spacer i na myśl by mi nie przyszło że skoro nie powiedziałam mu o kurtce to jej nie założy no i mała była ubrana w ciepły dresik, czapkę i buciki ale bez kurtki i dziś ma katarek a jak widzi fridę do ryczy w niebogłosy chociaż kiedyś nie było takiej reakcji daje witC zobaczymy czy przejdzie !
reklama
Aska K
Mama Marcelka:)
Biedactwa moje, zycze szybkiego powrotu do zdrowia. Teraz taki sezon okropny sie zaczyna.
Buziaki dla wszytskich!!!
Buziaki dla wszytskich!!!
Podziel się: