reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pediatra - zalecenia

dziusia my tez rendgen mielismy raz przedostatnio musial potwierdzic swoja diagnoze ze wszytsko ok... z bioderkami Krzysia tez bedzie wporzasiu trzymamy kciuki buziaki

reklama
na pewno z bioderkami bedzie dobrze

Katar u Mojej Natki juz przechodzi,rzadziej odsysam smarki i jest ich mniej
wiec w poniedzialek wracam do pracy

oo, cos powoli sie zaczyna dziac, pojawily sie suwaczki.
no i zaczynasz Aska/Asia od poczatku jako poczatkujacy :)
Magduska a czemu Ty jestes "importowana"?

Jest pewna grupa osób, których konta są zdublowane - jeden z ich loginów poprzedza słowo "imported_". Zastanawiamy się co z Wami zrobić.

no to jestem importowana i sama nie wiem dlaczego :)
łe tam
Karolla śliczne zdjęcie w avatarku :)

Ojojoj, troche to potrwa zanim wszystko wróci do normy...

A moje dziecie przeziębione :( z nosa cieknie, temperatura w dupce 38,3, oczy czerwone jak u królika, wyłapał dziesiaj juz dwie ponad godzinne drzemki, tylko na ruchliwości jakoś nie stacił...

reklama
Krzysiu, duzo zdrowia!
Ewciu, my nie szczepimy, głównie dlatego że kosztuje tak dużo.

My po kolejnym szczepieniu, Irenka waży 7250g, 67,5 cm, między 10 a 25 centylem. Pani doktor zgodziła się ze mną, że Zyrtec nie jest młodej potrzebny. Mamy zrobić test na Żabce - podac pół łyżeczki serka homogenizowanego naturalnego i poczekać na efekty. Oby było dobrze, bo już mam dość tej diety...

Do góry