reklama
Aska K
Mama Marcelka:)
Super ze z biderkami Huberta wsio ok!!
Z Iguni tez juz niedlugo bedzie git!!!
I wszystkie dzieci maja byc zdrowe i piekne!!
Z Iguni tez juz niedlugo bedzie git!!!
I wszystkie dzieci maja byc zdrowe i piekne!!
A
*Anetka*
Gość
Loooo Matko! Co to sie porobilo na tym forum, tez nie moge sie za bardzo polapac co i jak???
Magduska
Mama 2 super chłopaków
Jest pewna grupa osób, których konta są zdublowane - jeden z ich loginów poprzedza słowo "imported_". Zastanawiamy się co z Wami zrobić.
no to jestem importowana i sama nie wiem dlaczego
łe tam
Karolla śliczne zdjęcie w avatarku
no to jestem importowana i sama nie wiem dlaczego
łe tam
Karolla śliczne zdjęcie w avatarku
Ojojoj, troche to potrwa zanim wszystko wróci do normy...
A moje dziecie przeziębione z nosa cieknie, temperatura w dupce 38,3, oczy czerwone jak u królika, wyłapał dziesiaj juz dwie ponad godzinne drzemki, tylko na ruchliwości jakoś nie stacił...
A moje dziecie przeziębione z nosa cieknie, temperatura w dupce 38,3, oczy czerwone jak u królika, wyłapał dziesiaj juz dwie ponad godzinne drzemki, tylko na ruchliwości jakoś nie stacił...
reklama
Krzysiu, duzo zdrowia!
Ewciu, my nie szczepimy, głównie dlatego że kosztuje tak dużo.
My po kolejnym szczepieniu, Irenka waży 7250g, 67,5 cm, między 10 a 25 centylem. Pani doktor zgodziła się ze mną, że Zyrtec nie jest młodej potrzebny. Mamy zrobić test na Żabce - podac pół łyżeczki serka homogenizowanego naturalnego i poczekać na efekty. Oby było dobrze, bo już mam dość tej diety...
Ewciu, my nie szczepimy, głównie dlatego że kosztuje tak dużo.
My po kolejnym szczepieniu, Irenka waży 7250g, 67,5 cm, między 10 a 25 centylem. Pani doktor zgodziła się ze mną, że Zyrtec nie jest młodej potrzebny. Mamy zrobić test na Żabce - podac pół łyżeczki serka homogenizowanego naturalnego i poczekać na efekty. Oby było dobrze, bo już mam dość tej diety...
Podziel się: