reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pediatra - zalecenia

reklama
Hej dziewczyny!

Karolla to super ze mala tak fajnie przybiera, w ogole gratulacje wszystkim dzieciaczkom kilogramow i centymetrow!My tez emle stosujemy i bardzo sobie chwale choc wiem ze nie u wszystkich dziala.zagladam do was bo u nas cos cicho ostatnio na dziale styczniowek :(

Sebastian wazy 9600 i ma 81 cm! ida mu wlasnie dwie dolne jedynki,jak dotykal to juz czuc,jje zupki,deserki,mleczko z cycusia i dostalismy pozwolenia na kaszke ale mam podawac w ciagu dnia zeby spalil podczas ruchu,a i z nowosci to opanowal pozycje do raczkowania ale za grom nie wie co dalej i tak sobie stoi i stoi az mu sie nogi rozjada!a co tam ,zamieszcze zdjecie i pochwale sie ;)

milego dnia dziewczyny,ide myc okna jak maly spi ( nauczylismy jego zasypiac samemu w lozeczku,tydzien to trwalo....)

Monika piekną synuś przyjął pozę widzę że chłopcom to jakoś łatwiej wychodzi ;) co do kaszek to też pytałam czy dawac
bo Ola wage ma sporą i lekarz mówiła żeby nie na noc tylko jako podwieczorek lub drugie śniadanie bo w kaszkach jest dużo
witamin i ogólnie są git ;D

Wow :) gratuluję Olcia wagi :) Tosieńce tyż gratulujemy i w ogóle to najważniesze że zdrowe te nasze maluchy :)
Ja kaszkę daję Misiowi na drugie śniadanko koło 9 a potem i tak jeszcze chce pocycać heh.

my tez po szczepieniu przeciw zoltaczce ... maly wazy wazy 9300 w skarpetkach pampersie i bluzeczce czyli 9100/9200 bez :-) poza tym wzrost 74/76 cm wsio ok
gratu;lujemy Olci i Sebkowi "gabarytkow"

Olcia i Hubercik niezłe osiągi macie :o
My dziś byłyśmy na szczepionce, Igunia 7500 waży mi się zdaje, że dużo więcej jak ją tak na rączkach dłużej noszę ;)
Co do wzrostu to według pielęgniarki wyszło 65 cm według moich domowych pomiarów 68 cm
Dziś była inna pani doktor też sympatyczna, śliniaczek Iguni dała w prezencie ;D ;D dalej mamy dawać devikap ale ja już dawno nie dawałam ale się nie przyznałam :-[ wpisała w książeczce mały przyrost całego ciała ale nam powiedziała, że jest dobrze i że teraz już nie będziemy tak mocno przybierały.
Wzięłąm sobie od niej skierowanie do endokrynologa wreszcie, tylko kolejka aż do października, jak pani doktor wróci z urlopu to spróbujemy się wcisnąć wcześniej.

A Vigantol to niby na co skutkuje?

No i prosze Hubertos prawie dogonil Olcie:) Ale pieknie rosna dzieciaczki.
Gratulacje rowniez dla Tosi i Iguni:)
Pieknie, pieknie.
Pozdrowionka dla przystojniaka Sebastianka. Pieknie raczkujesz!

My na szczepienie 22 sierpnia, zobaczymy ile moj maly "brytan"wazy:)
Ja daje kaszke na noc, tzn ok 19, a pozniej cucus na dobranoc po kapieli, czyli ok 21.
Dzisiaj jestem wyspana, bo maly spal od 21.30 do 6 rano, jedzonko i spanko do 8.
Teraz drzemie na balkonie.

reklama
Do góry